REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon
75 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Mis gibi yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın yetkili arkadaşlar bu konuya bir baksanız?yazılımı not defteri yada word ile açamazmıyım keyi bulmam lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

UltraEdit progamıyla bın dosyasını açabilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaş yani yazılımın içinde olan yazıları görebilirmiyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ExCaLiBuR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yükleyin ve Türksat uydusunda Metawere cihaza sahip olma ayrıcalığını yaşayın :hush::victory:
    Süper bir haber ve çalışmalarınızdan ve paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürü borç bilirim.Ancak Tukarıdaki yazılım ile birlkte TPs'ler açılmıyor, No reset *** atıncada süprizli yazılım bozuluyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? İyi ki varsınız...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için teşekkürler.iişallah suuny 1030larda ve diğer cihazlarada bekliyoruz.kolaygelsin

FİLYOS GAR ŞEFLİĞİ

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustalar inşallah keyleri en kısa zamanda bulunur,yada darısı amstrad ve diğer cihazlara yazılım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ustalar inşallah keyleri en kısa zamanda bulunur,yada darısı amstrad ve diğer cihazlara yazılım
    Usta bulamadınmı keyleri ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gavas Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Süper bir haber ve çalışmalarınızdan ve paylaşımlarınızdan dolayı teşekkürü borç bilirim.Ancak Tukarıdaki yazılım ile birlkte TPs'ler açılmıyor, No reset *** atıncada süprizli yazılım bozuluyor.Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? İyi ki varsınız...
    arkadaşım keyleri resetleyin biraz kanalın üstünde bekleyin acılıyor bende o şekilde acılmıştı ama şuan cihaz elimde değil müşterinindi verdim deneyemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Usta bulamadınmı keyleri ya
    arkadaşım keyler üzerinde biraz calıştım fakat sonuc olumsuz şuan için sanırım yazılım destegi ile acılıyor bence

Kullanıcı Bilgi Menüsü

keyler olsa işlem tamamdır da keyler olmadığına göre bu yazılımın farklı cihazlara olanı yok mu acaba?

Sayfa 3/8 İlkİlk 12345678 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri