REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: KlonlanmiŞ İmeİ Olan Telefon Hakkinda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

KlonlanmiŞ İmeİ Olan Telefon Hakkinda

Arkadaşlar şu an kullandıgım telefona YASAL UYARI adı altında mesaj geldi imei numarasının klonladıgı hakkında ve 30 gün içinde cihazın kapatacılacagı hakkında .şimdi bu cihazın garantisiyde faturası var aldıgım yere gidecem benim nasıl bir yol izlemem gerekiyor

Unutmadan geçen sene bu kayıt sırasında cihazımın kayıtlı oldugu ortaya cıkıyordu şimdi ise böyle mesaj geliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dostum burda çok arkadaşlarımın başına geldi onlar bu noları kopyalıyorlar seninde başıan gelmiş hemen başvurunu yap sorun çıkmaz tel kapandıktan sonra yapacağın bir şey yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

30 gun sonra kapatılacaktır diye mesaj gelmiş ben bunu aldıgım yere getirecem şimdi.Telefonu merkeze falanmı yollarlar sizce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

faturan varsa faturanla birlikte türkcell sop yada telsim shop lardan birine müracaat et
    yada müşteri hizmetlerini ara

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Müşteri hizmetlerini aradım bana verilen yanıt cihazı aldıgım yere faturyla getirmeniz .Dendi geçen sene kayıtlı görunen tel nasıl klonlanır ya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar benimde faturalı aldığım telefonum klonlu çıktı ve aldığım yer olan aytel e gitiim ama bide ne göreyim bana söyledikleri ne biliyormusunuz nerden bilelimki senin klonlama yapmadığını inanın o an gözlerimden şimşek kulaklarımdan ateş çıktı ve orada satıcının gırtlağını sıktım inanın elimden zor kurtardılar.demekki satana kadar mış ondan sonra seni tanımıyorlar şerefsizler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı nsenturk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar benimde faturalı aldığım telefonum klonlu çıktı ve aldığım yer olan aytel e gitiim ama bide ne göreyim bana söyledikleri ne biliyormusunuz nerden bilelimki senin klonlama yapmadığını inanın o an gözlerimden şimşek kulaklarımdan ateş çıktı ve orada satıcının gırtlağını sıktım inanın elimden zor kurtardılar.demekki satana kadar mış ondan sonra seni tanımıyorlar şerefsizler
    Teliniz kapandımı sonradan?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar korkunuz olmasın. kapatılsa dahi sizin elinizde faturanız olduktan sonra kesınlıkle acılıyor. aldıgıınız yere goturun ve kapatıldıgını soleyın. omlarda gereklı yazısmaları yaparak yanlız buıslem 20 gun kdar suruyor. acılıyor. aynı sey benım basıma geldı. ondan dıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri