Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: KlonlanmiÞ ÝmeÝ Olan Telefon Hakkinda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

KlonlanmiÞ ÝmeÝ Olan Telefon Hakkinda

Arkadaþlar þu an kullandýgým telefona YASAL UYARI adý altýnda mesaj geldi imei numarasýnýn klonladýgý hakkýnda ve 30 gün içinde cihazýn kapatacýlacagý hakkýnda .þimdi bu cihazýn garantisiyde faturasý var aldýgým yere gidecem benim nasýl bir yol izlemem gerekiyor

Unutmadan geçen sene bu kayýt sýrasýnda cihazýmýn kayýtlý oldugu ortaya cýkýyordu þimdi ise böyle mesaj geliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

dostum burda çok arkadaþlarýmýn baþýna geldi onlar bu nolarý kopyalýyorlar seninde baþýan gelmiþ hemen baþvurunu yap sorun çýkmaz tel kapandýktan sonra yapacaðýn bir þey yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

30 gun sonra kapatýlacaktýr diye mesaj gelmiþ ben bunu aldýgým yere getirecem þimdi.Telefonu merkeze falanmý yollarlar sizce

Kullanýcý Bilgi Menüsü

faturan varsa faturanla birlikte türkcell sop yada telsim shop lardan birine müracaat et
    yada müþteri hizmetlerini ara

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Müþteri hizmetlerini aradým bana verilen yanýt cihazý aldýgým yere faturyla getirmeniz .Dendi geçen sene kayýtlý görunen tel nasýl klonlanýr ya

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar benimde faturalý aldýðým telefonum klonlu çýktý ve aldýðým yer olan aytel e gitiim ama bide ne göreyim bana söyledikleri ne biliyormusunuz nerden bilelimki senin klonlama yapmadýðýný inanýn o an gözlerimden þimþek kulaklarýmdan ateþ çýktý ve orada satýcýnýn gýrtlaðýný sýktým inanýn elimden zor kurtardýlar.demekki satana kadar mýþ ondan sonra seni tanýmýyorlar þerefsizler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý nsenturk Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþlar benimde faturalý aldýðým telefonum klonlu çýktý ve aldýðým yer olan aytel e gitiim ama bide ne göreyim bana söyledikleri ne biliyormusunuz nerden bilelimki senin klonlama yapmadýðýný inanýn o an gözlerimden þimþek kulaklarýmdan ateþ çýktý ve orada satýcýnýn gýrtlaðýný sýktým inanýn elimden zor kurtardýlar.demekki satana kadar mýþ ondan sonra seni tanýmýyorlar þerefsizler
    Teliniz kapandýmý sonradan?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaşlar korkunuz olmasın. kapatılsa dahi sizin elinizde faturanız olduktan sonra kesınlıkle acılıyor. aldıgıınız yere goturun ve kapatıldıgını soleyın. omlarda gereklı yazısmaları yaparak yanlız buıslem 20 gun kdar suruyor. acılıyor. aynı sey benım basıma geldı. ondan dıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri