Acemi Ýnternetçi

Internet
Abi resimler var, yazýlar var, aradýðýn herþeyi buluyor muþsun. Yani ben daha bulamýyorum ama söylüyorum buluyorlar. Manita resimleri desem offff, offff. Tofaþ ýn bile sayfasý var. Bi de bunun denizde yapýlasý varmýþ, sörf, mörf biþi, onu da araþtýrýyorum. www: Bunlar her gördükleri yere www yazýyorlar. Bir bilgisayar görür görmez hemen bu ecnebi harfe 3 kere basýn. Beni utandýrmayýn.
Nikneym
Alemde bi yamukluk olmasýn diye kendilerine takma isim alýyolar. Gazoz Ömer in gazoz u, Patinaj Ali nin patinajý gibi. Bize yakýþmazzz, ben Davut.

Çet Þimdi burada bir sürü aklý evel birbiriyle tanýþýp saatlerce geyik yapýyorlar, yengelerle tanýþýyorlar, bi nevi muhallebici yani.

Site
Bildiðiniz site iþte uzatmayýn.

Týklamak
Abi laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya týkla, buraya týkla. Erkek adam týklamaz, BASAR. Ne öyle týk týk. Ravel de týkla diyip duruyo. Onda da var biþi zaten. Bana da aklýnca gidip kahverengi çorap almýþ. Erkek adam dediðin beyazzz çorap giyer.

Aysikü
Çet te tanýþtýðýmýz yengelerimizle özel durumlarda konuþmak için icad edilmiþ. Ýyi alet de, ne o öyle papatya ayaðý?

Davlod (indirmek)
Bakmayýn kýzýyorum ama habire þunu indirdim, bunu indirdim diyip duruyolar. Henüz bi vukuatlarýna þahit olmadým ama..

imeyl
Posta kutusu gibi bir yer. Ama pek iþe yaramýyo. 10 gün önce bizim memlekete bi mektup attým bununla hala almamýþlar.

Hit
Bu kesin ingilizce dir dedim. Açtým sözlüðü baktým. Bu herifler dövüldükçe seviniyorlar