Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ES7000 Uydu Sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ES7000 Uydu Sorunu

Arkadaşlar merhaba,Samsung 46ES7000 serisi led tv ye sahibim,evimde Dsmart kullanıyorum tahmin ediceğiniz gibi HD izleyemiyorum,benm sorunum uydudan gelen kabloyu tv ye takıp arama yaptığım zaman hiçbir kanalı bulmuyor,siteden aldığım kanal listesinide yükledim yine olumlu bir gelişme olmadı.Acaba ben mi hata yapıyorum yoksa değiştirmem gereken birşey mi var ? Çok teşekkür ederim .Saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adrian_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar merhaba,Samsung 46ES7000 serisi led tv ye sahibim,evimde Dsmart kullanıyorum tahmin ediceğiniz gibi HD izleyemiyorum,benm sorunum uydudan gelen kabloyu tv ye takıp arama yaptığım zaman hiçbir kanalı bulmuyor,siteden aldığım kanal listesinide yükledim yine olumlu bir gelişme olmadı.Acaba ben mi hata yapıyorum yoksa değiştirmem gereken birşey mi var ? Çok teşekkür ederim .Saygılar
    Özelden cevap verdim birde buradan yazayım... İlk olarak çanak ve kablo ayarlarını kontrol edin varsa başka bir değişlik uydu cihazı ile sinyal ve kanalları bir deneyin

İkinci olarak çanak ve kablo lnb sorun yok sinyal geliyorsa ledtv switch kullanıyorsanız ayarını kontrol ediniz tek çanak var ise sinyal gelmesi gerek çünkü kanal listesiyle ilgili olsa kaç tane üyemiz indirip kuruyordu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Özelden cevap verdim birde buradan yazayım... İlk olarak çanak ve kablo ayarlarını kontrol edin varsa başka bir değişlik uydu cihazı ile sinyal ve kanalları bir deneyin

İkinci olarak çanak ve kablo lnb sorun yok sinyal geliyorsa ledtv switch kullanıyorsanız ayarını kontrol ediniz tek çanak var ise sinyal gelmesi gerek çünkü kanal listesiyle ilgili olsa kaç tane üyemiz indirip kuruyordu.
    muhtemelen sorun bende tv den tarama yapınca hiçbir şekilde sinyal alamıyorum ve turksat 2a yı ekleyemıyorum . Kanal listesini tv ye attım ama sinyal alamadığım için izleyemiyorum haliyle .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Manuel taratma yapmayı denedinmi? Otomatik taratma yapma manuel taratmada Türksat 11844'den

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D smart, Uydu ve karasal yayın diye seçenekler var. Tam yerini ezbere bilmiyorum ama orayı bulup UYDU yaparsanız sorununuz çözülür diye düşünüyorum. Kanal en üst seçenek, seçili uydu olacak.
    Konu serdogan tarafından (21-11-2012 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı BERÇ SAĞBAŞ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Manuel taratma yapmayı denedinmi? Otomatik taratma yapma manuel taratmada Türksat 11844'den
    zaten sıkıntı Turksat 2A yı ekleyemiyorum tv aramasına ama dedıgın frekansı denıcem tesekkür ederim ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı adrian_ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    zaten sıkıntı Turksat 2A yı ekleyemiyorum tv aramasına ama dedıgın frekansı denıcem tesekkür ederim ..
    Yaklaşık 15 gün önce Bende aynı problemleri yaşadım. Size tavsiyem ivedi bir şekilde şu an kullandığınız Diseqc'inizi, kendinden sinyal güçlendiricili, lineli, kaliteli bir Diseqc ile değiştirmeniz. Ardından şu an kullanmış olduğunuz Lnb'lerinizi de 0,1 db'lik kaliteli universal Lnb'ler ile değiştirmeniz. Sonra uydu ayarların da Türksat'ı 1/4 ve Hotbird'ü de 2/4 olarak tanımlayınız (Tabi Diseqc'de de uydular bu şekilde yerleştirilmelidir!). Ardından Türksat'ı manuel olarak 11844 / 2222 / V frekansında şebeke açık olarak taratınız. Sonrada Hotbird'ü otomatik olark taratınız. Büyük olasılıkla 1600 adet TV kanalı, 250 adet de radyo kanalınız olacaktır (bunlar yuvarlak rakamlardır).

ERDEM TERZİ Beyden alıntıdır bir oku istersen enazından fikrin olsun belki sana yardımcı olabilir bu yazı. :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türksat 3A'yı bulman yeterlidir.

MENÜ
    KANAL
    ANTEN TİPİ-UYDU
    ÜLKE-DİĞER
    Daha sonra kaçtane uydun varsa onları tikle (Turksat 42 derece olanı) 11844 -2222 V -şabaka arama açık, dayz. ve lnb ayarlarını yap manuel olarak taratma yap otomatik taratma yapma
    Konu BERÇ SAĞBAŞ tarafından (21-11-2012 Saat 16:28 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ne yaptıysam fayda etmedi sinyal yakalayamıyorum bile sorun uydu kaynaklı sanırım çok teşekkür ederim herkese ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aynı sorun bende de başladı. Yeni aldığım Samsung 46ES7000 tv'yi ilk kurulumda çok iyi izliyoduk, sonra bazı kanallar kayboldu, şimdi de tüm kanallar gitti. Yukarıda bazı arkadaşların anlattığı ayarları da yaptım ama arama yaparken sinyal seviyesi sıfırı gösteriyordu. Dahili uydu alıcısındaki kabloyu eski uydu alıcısına taktım, tüm kanallar gayet güzel çekiyor. Büyük ihtimalle dahili uydu alıcısında problem var...

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri