REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Birand’dan Öcalan çıkışı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Birand’dan Öcalan çıkışı

Birand, "Öcalan serbest bırakılmalı ve Meclis'te bir partinin başında görev yapmalıdır" dedi.

CNN Türk’te yayınlanan Enver Aysever’le “Aykırı Sorular” programına katılan Mehmet Ali Birand, Kürt sorununun çözümüne dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin kademeli olarak genel bir affa ihtiyacı olduğunu söyleyen Birand, önce ‘Öcalan’ı hiçbir iktidar önüzdeki 10 yıl içinde göze alıp adımını atamaz’ dedi. Ardından ‘Öcalan serbest bırakılmalı mıdır, parti lideri olur mu’ şeklinde sorulan sorulara ‘Serbest bırakılmalı. Parti lideri olur. Olmalıdır’ yanıtını verdi. ‘Öcalan röportajına koşa koşa giderim’ diyen Birand, ‘Esad röportajına neden gitmediği’ sorusuna da ilginç bir yanıt verdi.

H.Kaynak:Sözcü...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cnn Türkü izlemedim gazetenin yazdığı ne kadardoğrudur bilmiyorum ama bu adama zerre kadar güvenmiyorum onların en büyük destekcisi.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de Birand'a güvenmem.Ama bazı görüşlerine bir noktaya kadar katılırım:Eline silah alıp dağa çıkmasaydı,yurt dışından yandaşlarıyla birlikte Türkiyede terörü yönlendirmeseydi,buradaki yandaşları kadar siyaset yapmaya hakkı olurdu.Millet vekili de olurdu,parti başkanıda!Ama bu aşamadan sonra imkansız.O artık benim için bir insan kasabı!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri