Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/13 İlkİlk ... 345678910111213
129 sonuçtan 121 ile 129 arası

Konu: Profille İlgili ÖNEMLİ DUYURU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

next ye 7500 dapcı plus

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende goldmaster i sevişyorum ama nafile sadece karşılıksız o beni sevmiyor 15400 cım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende yazdım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sevgili Serkan Yılmaz.İlk mesajdaki resimli örneğindeki gibi marka ve model gözükecek şekilde düzenleme yapılabilirse daha iyi olur bence.Mesela resimde senin makine Aciko 4225 gözüküyor.Fakat sol taraftaki bilgi kısmında sadece Aciko olarak gözüküyor.Benim makine Goldmaster 7400 cim.Fakat ben kaon dsc 911 yazılımı kullanıyorum.Bana goldmaster yazılımı ile ilgili mailler gelecek.Fakat artık 7400 cım yazılım verilmiyor.Bilmem anlatabildimmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Meçhul Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sevgili Serkan Yılmaz.İlk mesajdaki resimli örneğindeki gibi marka ve model gözükecek şekilde düzenleme yapılabilirse daha iyi olur bence.Mesela resimde senin makine Aciko 4225 gözüküyor.Fakat sol taraftaki bilgi kısmında sadece Aciko olarak gözüküyor.Benim makine Goldmaster 7400 cim.Fakat ben kaon dsc 911 yazılımı kullanıyorum.Bana goldmaster yazılımı ile ilgili mailler gelecek.Fakat artık 7400 cım yazılım verilmiyor.Bilmem anlatabildimmi
    O ilk mesajdaki resimde uyeler kendisi ekliyordu markayı.Sonra fikir degişti biz seçim koyduk.Sizde kaon olarak degiştirin mail kaon yazılımı olursa gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merhaba,yeni kayıt oldum ve aktivasyon maili gelmedi.yardım lütfeeeenn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tinki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba,yeni kayıt oldum ve aktivasyon maili gelmedi.yardım lütfeeeenn
    Aktifsiniz zaten
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iki alıcı kullanıyorum.ilki biraz eski Magic gömülü,çift modül girişli,kartlı Goldmaster 80500.diğeri yeni Sunny 7011 D

kolay gelsin

Sayfa 13/13 İlkİlk ... 345678910111213

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri