Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 13/13 ÝlkÝlk ... 345678910111213
129 sonuçtan 121 ile 129 arasý

Konu: Profille Ýlgili ÖNEMLÝ DUYURU

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

next ye 7500 dapcý plus

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende goldmaster i seviþyorum ama nafile sadece karþýlýksýz o beni sevmiyor 15400 cým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende yazdým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sevgili Serkan Yýlmaz.Ýlk mesajdaki resimli örneðindeki gibi marka ve model gözükecek þekilde düzenleme yapýlabilirse daha iyi olur bence.Mesela resimde senin makine Aciko 4225 gözüküyor.Fakat sol taraftaki bilgi kýsmýnda sadece Aciko olarak gözüküyor.Benim makine Goldmaster 7400 cim.Fakat ben kaon dsc 911 yazýlýmý kullanýyorum.Bana goldmaster yazýlýmý ile ilgili mailler gelecek.Fakat artýk 7400 cým yazýlým verilmiyor.Bilmem anlatabildimmi

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Meçhul Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Sevgili Serkan Yýlmaz.Ýlk mesajdaki resimli örneðindeki gibi marka ve model gözükecek þekilde düzenleme yapýlabilirse daha iyi olur bence.Mesela resimde senin makine Aciko 4225 gözüküyor.Fakat sol taraftaki bilgi kýsmýnda sadece Aciko olarak gözüküyor.Benim makine Goldmaster 7400 cim.Fakat ben kaon dsc 911 yazýlýmý kullanýyorum.Bana goldmaster yazýlýmý ile ilgili mailler gelecek.Fakat artýk 7400 cým yazýlým verilmiyor.Bilmem anlatabildimmi
    O ilk mesajdaki resimde uyeler kendisi ekliyordu markayý.Sonra fikir degiþti biz seçim koyduk.Sizde kaon olarak degiþtirin mail kaon yazýlýmý olursa gelsin
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merhaba,yeni kayıt oldum ve aktivasyon maili gelmedi.yardım lütfeeeenn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý tinki Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    merhaba,yeni kayýt oldum ve aktivasyon maili gelmedi.yardým lütfeeeenn
    Aktifsiniz zaten
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

iki alýcý kullanýyorum.ilki biraz eski Magic gömülü,çift modül giriþli,kartlý Goldmaster 80500.diðeri yeni Sunny 7011 D

kolay gelsin

Sayfa 13/13 ÝlkÝlk ... 345678910111213

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri