Merhaba saygı değer arkadaşlar, öncelikle konumun yeri burası değilse admin arkadaşlardan özürdilerim konumu gerekli alana taşıyabilirler. evet arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi tedaşla başım ciidi anlamda belada, 25/09/2012 tarihinde tedaş tarafından bana bir ekip geldi, ve elektrik saati eski kadranlı saat diye beni tehdit ederek, zor kullanarak, mecbur ederek elektrik sayacımı, elektronik sayaçla değiştirdiler. bu sefer saati okumaya gelen beyefendi faturayı okur ve abi sen burda ne yakıyorsun der bana. bende hayırdır ne kadar geldi diye sorunca 1284.70 kuruş geldiğini söyler bende tabi bu arada çıldırdım. eski fatura ayda 30-ile 40 lira arası geliyordu. birden bana neden bu kadar elektrik faturası çıktı diye şaşırdım. ve aradan 50 gün geçmiş olup fatura bana bu kadar geldi. sonra bende tedaş dairesine giderek dilekçe ile itiraz ettim. 8 gün sonra keşife bir memur beyefendi çıktı. ve saati kontrol etti sağa sola baktı. ve dönüp bana dediki abi senin bu iş yerinde asla bu kadar elektrik yakılmaz dedi. tedaş dairesine tekrar git bir daha saatin ayar masasında kontrol edilmesine dair bir dilekçe daha ver dedi bende gittim, aynen dilekçe verdim. Arkadaşlar bakmakla yükümlü olduğum beş kişilik bir ailem var. geceleri uyuyamıyorum hep kabus görmeye başladım başımda acaip ağırıyor. işlerde zaten çok zayıf bu parayıda yatıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar bir çok gün yemek yemeden eve gidiyorum, sırf çocuklarıma iii bir baba olabilmem için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. iş yerimde 2 ekonomik lamba ile bir masa üstü bilgisayar, ve bir adet lehim tabancası var. korkum ise. bana bu parayı zorla yatırtmaktan çok korkuyorum. saat sarfiyat olarak çok yazmış rakamlarda doğru fakat sonuçta elektronik olduğu için sapıtabilirde. ve yüksek matrah yazabilir. ama tedaş kurumunda çalışan bazı memurlar ya bilmiyorlar yada bilmemezlikten geliyorlar. kimileride bana bu parayı yatıracaksın diyor sebebi ise neymiş saat rakamları yazmış yaaa. bu beladan nasıl kurtulabilirim.