eski fatura ile al yeni faturayı çık valiliye...
Teşekkur: 0
eski fatura ile al yeni faturayı çık valiliye...
usta :: böyle olmasın
Tasarruf yapmak amacıyla kullanılan elektronik sayaçlar, dikkat edilmezse kullanıcıların elektrik faturasını kabartıyor.
Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ), halk arasında 'akıllı sayaç' olarak bilinen üç zamanlı faturalandırmayı, ancak abonenin başvurusu halinde uyguluyor. Aksi halde gün boyunca harcanan elektriğin tek fiyat üzerinden hesaplandığı klasik tarife geçerli oluyor.
YE GARDAŞ YEEEE
usta valla çok geçmiş olsun !
Arkadaşlar parayı yatırmıyacam. zaten peşinde yatıracak gücüm yok. akıllı sayaç test masasından ne çıkacak diye merak ediyorum. kaldıki arkadaşlar bu sayaçların yazılımları sadece tedaşta var. başka yerde yok. elektrik tasarrufunu sanki sayaçta bile bile ayarlıyorlar gibi bir durum söz konusu?..
Nötig. Müslümbaba ilgine teşekkürler. Acaba testr masasından sayaç geçmese diyorum, valiye çıksammı hiç aklıma gelmedi faydası olurmu acaba?.
LEBEN ?
bu devlete bişey diyecem terbiyem müsade etmiyor
o kaçak kulananların hesabını bize kesiyorlar
Ali Dost,sen "Deli Dumrul" hikayesini bilir misin? Eline yetki geçiren herkes kendini Deli Dumrul sanıyor.Toplumsal hayatımızın en tepe noktasından emeği ile geçinmeye çalışan biz zavallı insanlara varıncaya dek haraca bağlanmış durumdayız.Belkide çok sevgili Suriyeli konuklarımız nedeniyle açık veren bütçeye çaktırmadan "yama"proğramı uyguluyorlar.Zira trafik cezalarından da şu kadar gelir bekleniyor,diye fasıl var.İnanmayan sorsun,araştırsın! Üzüldüm,Bu kadarıyla geçmiş olsun!...![]()
ali hocam öncelikle selamlar işyerinde ufo tarzı ısıtma cihazı kullandın mı acaba yada birileri senin elektrik hattını cekmesinler saga sola iyice bakıtsaydın
aliharbiye abii... sen yurt dışında oturuyon yani demek istediyim bu olay türkiyede olmuyor demekki avrupadada bizden aşaa değil...garip bi olay allah yardımçın olsun....
trojenden dolayı zorla mesaj yazdım öncelikle giçmiş olsun ali harbiye şimdi oturduğumuz binada har ay 200 tl ve üzeri geliyor neden okadar pahlı diye soruyorsun şantiye işi neyse aysonu saati tuttum 1600tl tuttu buayınki ama salonda yönetici 200tl yazmış yeni taşınmıştık binaya bilbediğin zaman hiçkimse yardım etmez insana bir dişi vatandaş bina yöneticisi olmuş ne yapıyor diğer leri daha beter işte
Konu hakan_77 tarafından (24-11-2012 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
hakikaten akıllı sayaçmış noksan yazmıyor fazla yazıyor.geçmiş olsun bu durum kimsenin birşey bulacağını sanmam mahkemeye versen avukat masrafı mhkeme msrafı kim bilir yanında neler çıkar allah bilir işin zor ama bu durumu çöze bilirsen bu duruma düşmüş kişilerede yol göstermiş olursun.allah yardımcın olsun
Bu ülkede değeri olmayan tek şey İNSAN,
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri