Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Tedaşla başım belada, bana ne önerirsiniz arkadaşlar.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Tedaşla başım belada, bana ne önerirsiniz arkadaşlar.

Merhaba saygı değer arkadaşlar, öncelikle konumun yeri burası değilse admin arkadaşlardan özürdilerim konumu gerekli alana taşıyabilirler. evet arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi tedaşla başım ciidi anlamda belada, 25/09/2012 tarihinde tedaş tarafından bana bir ekip geldi, ve elektrik saati eski kadranlı saat diye beni tehdit ederek, zor kullanarak, mecbur ederek elektrik sayacımı, elektronik sayaçla değiştirdiler. bu sefer saati okumaya gelen beyefendi faturayı okur ve abi sen burda ne yakıyorsun der bana. bende hayırdır ne kadar geldi diye sorunca 1284.70 kuruş geldiğini söyler bende tabi bu arada çıldırdım. eski fatura ayda 30-ile 40 lira arası geliyordu. birden bana neden bu kadar elektrik faturası çıktı diye şaşırdım. ve aradan 50 gün geçmiş olup fatura bana bu kadar geldi. sonra bende tedaş dairesine giderek dilekçe ile itiraz ettim. 8 gün sonra keşife bir memur beyefendi çıktı. ve saati kontrol etti sağa sola baktı. ve dönüp bana dediki abi senin bu iş yerinde asla bu kadar elektrik yakılmaz dedi. tedaş dairesine tekrar git bir daha saatin ayar masasında kontrol edilmesine dair bir dilekçe daha ver dedi bende gittim, aynen dilekçe verdim. Arkadaşlar bakmakla yükümlü olduğum beş kişilik bir ailem var. geceleri uyuyamıyorum hep kabus görmeye başladım başımda acaip ağırıyor. işlerde zaten çok zayıf bu parayıda yatıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar bir çok gün yemek yemeden eve gidiyorum, sırf çocuklarıma iii bir baba olabilmem için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. iş yerimde 2 ekonomik lamba ile bir masa üstü bilgisayar, ve bir adet lehim tabancası var. korkum ise. bana bu parayı zorla yatırtmaktan çok korkuyorum. saat sarfiyat olarak çok yazmış rakamlarda doğru fakat sonuçta elektronik olduğu için sapıtabilirde. ve yüksek matrah yazabilir. ama tedaş kurumunda çalışan bazı memurlar ya bilmiyorlar yada bilmemezlikten geliyorlar. kimileride bana bu parayı yatıracaksın diyor sebebi ise neymiş saat rakamları yazmış yaaa. bu beladan nasıl kurtulabilirim.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Valla hocam geçmiş olsun bizimde şöyle bir olay geçti başımızdan bizim köyde ev var gecen sene fatura geldi 200 tl civarı düşün biz evde oturmuyoruz bile babam bazen gidiyor bu benim kredi kartımdan cekilmiş öyle ögrendik neyse tedasa gittik durumu izah ettik dilekçe verdik neyse dilekçe incelendi faturayı yazan görevli uzaktan egitim görür gibi yazmış kendince eve bakmadan bizim 200 tl alacagı su sekil alırsınız ediler ev sahibi gelip alması lazım dedemde öldüğü için adamı kaldırıpta eletecek halimizde yok yada fatura geldikçe + bakiyenizden düşülür dediler yani sunu anlatmaya calısıyorum her halukarda adamlar haksızda olsa bir şekil kılıf uyduruyorlar benim 200 tl gelmeyen elektrrik parası yüzünden güme gitti gecen 30 tl geldi halen 180 tl alacaklıyız ali hocam tekrardan geçmiş olsun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sanada geçmiş olsun evet bu söz çok doğru işte. her halukarda adamlar haksızda olsa bir şekil kılıf uyduruyorlar. Şimdi bende ne yapacam diye kara kara düşünüyorum.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ali abi geçmiş olsun valla çok üzüldüm .Bu akıllı sayacların hiç de akıllı oldugunu düşünmüyorum benim 2 kez bu sayac değişti her değişimde+para gidiyor ve 2 kez ödeme geliyor artık bozulmasın diye dua ediyoruz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ali abi geçmiş olsun valla çok üzüldüm .Bu akıllı sayacların hiç de akıllı oldugunu düşünmüyorum benim 2 kez bu sayac değişti her değişimde+para gidiyor ve 2 kez ödeme geliyor artık bozulmasın diye dua ediyoruz

Sağolsun Tedaş Sivas'taki sayaçlarıda elden geçirdi. Bize gelen 50-60 tl fatura oldu bu akılı sayaçlar sayesinde 80-90 tl. Bende anlamadım. Yoksa bunlar sayaçları kafalarına göre programlattılarmı acaba diye insan bi düşünüyor. Nede olsa elektronik sayaç.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevgili serkan kardeşim ilgine çok teşekkür ederim sanada geçmeiş olsun. tedaşın taktığı akıllı denen akılsız saatlerde çok dandik. az parada gelmemiş bana. parayı yatıracak gücümde yok. kaldıki saate kontrolden sonra sağlam raporu verirlerse, ve değişitirmezlerse, bakarsın bir kaç ay sonra yine bana tonla borç çıkar. ben parayı yatırmamakla ısrarlıyım. gerekirse avukat bile tutacam. ama adamlar haksız olmalarına rağmen her şeyin kılıfını uyduruyorlar. tam bir bela söz konusu. allah haksız olan insanı bildiyi gibi yapsın.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Abi geçmiş olsun. Bildğim kadarı ile haklıda olsan itirazda etsen bu para yatırılıyor sonra hukuki işlemler sürüyor. Sen kazanırsan alacaklı durumuna geçiyorsun faturandan düşülüyor.

Ama İnşallah böyle değildir. bir an önce sonuçlanır. Allah yardımcın olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah senden razı olsun tiker kardeşim. bakalım ne olacak, bende tam olarak ne olacağı konusunda bilgi sahibi değilim, tek isteyim herşeyin eskisi gibi olması. iyi kötü mutluydum rahattım biraz. ama şimdi rahatımıda bozdular mutlulluğumuda çaldılar. allah yardımcım olsun.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALİHARBİYE ustad geçmiş olsun malesef bu kurumlar elektrik kaçak kullananları bulacaklarına sen ben gibi masum kişilerden sayacın azizliginden yararlanıyorlar dun beni bir yerden aradılar neymiş efendim elektrik tasarruf cihazı varmış aylık 100 gelecegine 75 gelecekmiş bunuda tedaş onaylamış bende kadına madem onayladıysa indirimli fatura gondersinler dedim kapattım uyanık benden kart bilgileri istiyor herkese bir haller oluyor anlamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlar, öncelikle konumun yeri burası değilse admin arkadaşlardan özürdilerim konumu gerekli alana taşıyabilirler. evet arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi tedaşla başım ciidi anlamda belada, 25/09/2012 tarihinde tedaş tarafından bana bir ekip geldi, ve elektrik saati eski kadranlı saat diye beni tehdit ederek, zor kullanarak, mecbur ederek elektrik sayacımı, elektronik sayaçla değiştirdiler. bu sefer saati okumaya gelen beyefendi faturayı okur ve abi sen burda ne yakıyorsun der bana. bende hayırdır ne kadar geldi diye sorunca 1284.70 kuruş geldiğini söyler bende tabi bu arada çıldırdım. eski fatura ayda 30-ile 40 lira arası geliyordu. birden bana neden bu kadar elektrik faturası çıktı diye şaşırdım. ve aradan 50 gün geçmiş olup fatura bana bu kadar geldi. sonra bende tedaş dairesine giderek dilekçe ile itiraz ettim. 8 gün sonra keşife bir memur beyefendi çıktı. ve saati kontrol etti sağa sola baktı. ve dönüp bana dediki abi senin bu iş yerinde asla bu kadar elektrik yakılmaz dedi. tedaş dairesine tekrar git bir daha saatin ayar masasında kontrol edilmesine dair bir dilekçe daha ver dedi bende gittim, aynen dilekçe verdim. Arkadaşlar bakmakla yükümlü olduğum beş kişilik bir ailem var. geceleri uyuyamıyorum hep kabus görmeye başladım başımda acaip ağırıyor. işlerde zaten çok zayıf bu parayıda yatıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar bir çok gün yemek yemeden eve gidiyorum, sırf çocuklarıma iii bir baba olabilmem için elimden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyorum. iş yerimde 2 ekonomik lamba ile bir masa üstü bilgisayar, ve bir adet lehim tabancası var. korkum ise. bana bu parayı zorla yatırtmaktan çok korkuyorum. saat sarfiyat olarak çok yazmış rakamlarda doğru fakat sonuçta elektronik olduğu için sapıtabilirde. ve yüksek matrah yazabilir. ama tedaş kurumunda çalışan bazı memurlar ya bilmiyorlar yada bilmemezlikten geliyorlar. kimileride bana bu parayı yatıracaksın diyor sebebi ise neymiş saat rakamları yazmış yaaa. bu beladan nasıl kurtulabilirim.
    abii detaşta tanıdıgın yokmu? bu adamlar kimsenin gözünün yaşına bakmaz sana tanıdık lazım. sana yardım etmesi için yoksa nafile ama bunu beşini bırakma ve parayı ödeme valiliye kadar çık zengin fakirin halinden anlamaz zorla ödetmeye bakaçaklar sana bu parayı ödeme sakın çık valiliye eski faturalarını göster şuanki faturayı göster durumu anlat.....

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri