Arkadaşlar öncelikle ben yurt dışında yaşamıyorum sadece yaşadığım yeri yazmak istemedim, tabii bazı arkadaşlarda nerde yaşadığımı çok iii biliyorlar. şimdi esas konumuza geçelim. hepiniz o kadar iii mesajlar yazmışsınızki hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. arkadaşlar bu yanlışları nasıl düzeltebilir, ne yapabiliriz, tedaş kurumu bizim TÜRK vatandaşı olduğumuzu bilmiyormu. tabikide biliyor. ama suriyeli kaçak elektrik alsın ona bir şey yok her türlü sahte ve teberrum ücretleri bizden telafi etmeye çalışırlar. çok affedersiniz eşek gibi çalışıyoruz, insan gibi yaşayamıyoruz. özellikle son zamanlarda tedaş tam olarak raydan çıktı, onlar ne yapsalar reva yerinde ve mübah. ama vatandaş hakkını aramaya gelince her türlü üç kağıda baş vurarak kendi vatandaşını sömürmek çalmak aşırmak, çoluk çocuk rızkını yemek için her yola baş vuruyorlar. allahlarından bulsunlar ben faturayı yatırmamakla inat edecem ve gelişmelerden sizi haber edecem bakalım ne olacak. MALESEF TEK SUÇUMUZ TÜRK VATANDAŞI OLMAK. saygılarımla aliharbiye.
Yer imleri