REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Tedaşla başım belada, bana ne önerirsiniz arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tek suçun TÜRKİYE CUMHURİYETİ vatandaşı olman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah yardımcın olsun arkadaşım valla çok üzüldüm inşallah sayaç bozuk çıkarda sorun çözülür ama öyla yada böyle parayı öde derler sana iki ucu b.. değnek misali herşey gönlünce olsun fazla sıkma canını Saygılar...
    Biz Yurt Diye Anadolu'yu
    Yol Diye Cumhuriyet'i
    Onur Diye Bağımsızlığı
    Önder Diye ATATÜRK'ü Seçtik.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun usta.
    buradada millet gözünü açtı artık.elektrik veya su,faturası kabarık gelirse,bir önceki kesilmiş faturayla en son gelen faturaya bakıyor ve aradaki klovat veya su saatindeki rakamları hesaplıyor ve hesap makinesi ile kaç tl ödeyeceğini kendisi çıkarıyor.itiraz etme şansı oluyor ve net ödemeyi kendileri çıkarıyor.elektrik ve su ödemelerini kontrolsuz alıyorlar.550.00 tl su faturası geldi 2 yıl önce,memur diyorki,damla damla kaçmış bilmem kaç ton harcamıştır dedi ama,onu diyen senmisin.belediyeyi başına yıkacaktım.550 yi bağıra çağıra 280 tl yee düşürdüm.bundan sonra bana böyle fatura gelirse burayı tepenize yıkarım dedim.şimdi 40-45 tl geliyor.
    adamına göre fiyat biçiyorlar.kimse diyemez dürüst fatura geliyor diye.
    van a bilmem nereye toki yaptıracağına,beleş ,maaşa bağlayacağına, elektrik su vermezler. sevgili kurt kardeşlerim dedimi deli oluyom. hakkımız haram olsun.anamızı ağlattılar vergilerle,bizde inek gibi fatura ödeyelim.bu hükümetin bu yönünü hiç sevmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar öncelikle ben yurt dışında yaşamıyorum sadece yaşadığım yeri yazmak istemedim, tabii bazı arkadaşlarda nerde yaşadığımı çok iii biliyorlar. şimdi esas konumuza geçelim. hepiniz o kadar iii mesajlar yazmışsınızki hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. arkadaşlar bu yanlışları nasıl düzeltebilir, ne yapabiliriz, tedaş kurumu bizim TÜRK vatandaşı olduğumuzu bilmiyormu. tabikide biliyor. ama suriyeli kaçak elektrik alsın ona bir şey yok her türlü sahte ve teberrum ücretleri bizden telafi etmeye çalışırlar. çok affedersiniz eşek gibi çalışıyoruz, insan gibi yaşayamıyoruz. özellikle son zamanlarda tedaş tam olarak raydan çıktı, onlar ne yapsalar reva yerinde ve mübah. ama vatandaş hakkını aramaya gelince her türlü üç kağıda baş vurarak kendi vatandaşını sömürmek çalmak aşırmak, çoluk çocuk rızkını yemek için her yola baş vuruyorlar. allahlarından bulsunlar ben faturayı yatırmamakla inat edecem ve gelişmelerden sizi haber edecem bakalım ne olacak. MALESEF TEK SUÇUMUZ TÜRK VATANDAŞI OLMAK. saygılarımla aliharbiye.
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiye kadar halkı sömürülen ve halkını yönettiğini zannedip cebini dolduran bir ülke yok sanırım.bizi bu yönetiğini zannedenler öbür tarafta nasıl hesap verecekler bilmiyorum.bunlarda .hepsi hırsız bunların.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bir kaç gün içinde ne oldu yazıyım size, tedaş toroslar kurumunda birinin yardımıyla halkla ilişkiler müdürünün yanına gittim, durumu anlattım oda bana dediki, bak şimdi senin sorunun eski saatle ilgili değil. yeni saat ile ilgili sorunun var dedi. hemen git yeni saat al tak ve o saati tedaştan adamlar mühür için geldiğinde sana fatura verecekler, onu elektrik sayacı ile beraber bana getir, ben hem elektrik sayacını hemde dilekçeni takip edecem dedi. bende hemen makel marka yeni elektrik sayacı alıp taktım, taktığım günde tedaş kurumunda çalışan ve başıma bu çorabı ören memur geldi. arkadaşlar lütfen yanlış anlamayın varya ona öğle bir baktım şeytan vur gebert şu herifi diyor. allahta yok yapma diyor. neyse bende kötü bir şeyler doğmasın diye çok ılımlı ve nazik davrandım. ama memur varya tam dayaklık. nedense insanlara insan gibi davranmaya alışkın bir tip değil. tam dayaklık. neyse kendi taktığı akılsız elektronik sayacı aldı, götürdü. şimdi ise ben bekliyorum bakalım ne olacak, 9. aydan beri elektrik faturası yatırmıyorum. umarım 3 ayda fazla bir şey çıkarmazlar bana. zaten nedense hep kabak başımda patlıyor. ard arda 3 elektrik sayaçlarının parası benden çıktı. eski söktükleri kadranlı saati ben satın almıştım. sonra onlar kendilerinden elektronik sayaç taktılar, arızalı çıktı. ardından ben makel marka yeni bir sayaç aldım ve taktım. bu gün 3. gün harcamam 3kw. Peki arkadaşlar şimdi bu durumda onları arızalı çıkan elektronik sayacın parasını geri iade olmuyacakmı yoksa yine onu benim başımamı yıkacaklar. allahlarından bulsun. tedaş kurumunun allah belasını versin adamalar vatandaşı soymak için hep beraber birlikte hareket ediyorlar. kime gitsen git faturayı yatır dedi. kimsenin ve vicdanı ne imanı kalmış. bide müslüman diye geçiniyorlar. yazıklar olsun.
    LEBEN ?

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri