REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Özal'da dört ayrı zehir çıktı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Özal'da dört ayrı zehir çıktı

Şok iddia: Turgut Özal'ı radyoaktif maddeyle yormuşlar, zehirle öldürmüşler

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın zehirlendiğine yönelik iddialara bir yenisi eklendi. Zaman Gazetesi'nin özel haberine göre, Adli Tıp’ın, Turgut Özal’ın naaşı üzerinde yapılan incelemede dışarıdan verildiği kesin olan dört zehirli madde tespit ettiği belirtiliyor. Bu zehirler: DDT (zehir), Kadmiyum (ağır ****l), Amerikyum ve Polonyum (radyoaktif madde).

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazıklar olsun bir ülkenin cumhurbaskanına yapılana bak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

demirel yaptı ALLAH yapanın yanına bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaşım itibari ile anımsadıklarım.......

damatları vardı davulcu bir tane.kızları magazinden hiç düşmedi.semra hanım ın magazinleri ise neler neler.devleti boşalttıkları anlatılırdı o zaman.rahmetli çok üzülmüştü.

ölümünden sonra semra özal ın otopsi yaptırmaması cok büyük bir soru işareti.

bir ortadirek olarak o zamanlar boyle hatırlıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı lakiden Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaşım itibari ile anımsadıklarım.......

damatları vardı davulcu bir tane.kızları magazinden hiç düşmedi.semra hanım ın magazinleri ise neler neler.devleti boşalttıkları anlatılırdı o zaman.rahmetli çok üzülmüştü.

ölümünden sonra semra özal ın otopsi yaptırmaması cok büyük bir soru işareti.

bir ortadirek olarak o zamanlar boyle hatırlıyorum
    kardeş doğru hatırlıyosun !!

Eski başbakan yardımcısı ve Özal’ın en yakın arkadaşı Ekrem Pakdemirli:

Bu bilgilerin bir kısmı balon bile olsa demek ki öldürüldüğü kesin. Bu alçaklığı kim yaptı bilmiyorum ama eğer ortaya çıkarsa bu adamı asmak lazım. İlahi adalet tecelli edebilir. Ben bilmiyordum, sonra söylediler.

Özal’ın ölümünden sonra Köşk’ten ayrılanlar olmuş. Aşçı, yanılmıyorsam ölümden bir hafta-on gün sonra Kanada’ya,

hizmet eden kız da İsveç’e yerleşmiş.

Demek ki yakınından biri herhalde. Bunları getirmek öyle zor değil. Bavullayıp getirmek gerekir. Herhalde bunları da bizim savcılar akıl eder.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu ülke kendi başbakanını asabilen kendi cumhurbaşkanını zehirliyebilen kendi adamını öldürebilen ama öcalana demirele evrene ses cıkaramayan bi ülke. yazık menderes özal ve yazıcıoglu na
    Konu tamtürk tarafından (25-11-2012 Saat 18:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu tıbbi bir olay:patolojik bulgular da sadece adli tıbbın elinde.Önyargıyla ahkam kesmek doğru değil.Eğer verilen ilaçlar,yukarıda belirtilen ilaçlarsa,onlar da bir aşçı ile hizmetçi kızın becerebileceği işlerden değil!Ama bir durum var;Rahmetli Özal sağlığında "rüşvet alan memurları kayırmak için,benim memurum işini bilir demişti".Eğer zehirleme olayı,varsayım olmaktan çıkar da gerçeğe dönüşürse ozaman şu rahatlıkla söylenebilir:"Özal'ın memurları gerçekten işini biliyormuş!"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri