Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: Özal'da dört ayrý zehir çýktý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Özal'da dört ayrý zehir çýktý

Þok iddia: Turgut Özal'ý radyoaktif maddeyle yormuþlar, zehirle öldürmüþler

8. Cumhurbaþkaný Turgut Özal'ýn zehirlendiðine yönelik iddialara bir yenisi eklendi. Zaman Gazetesi'nin özel haberine göre, Adli Týp’ýn, Turgut Özal’ýn naaþý üzerinde yapýlan incelemede dýþarýdan verildiði kesin olan dört zehirli madde tespit ettiði belirtiliyor. Bu zehirler: DDT (zehir), Kadmiyum (aðýr ****l), Amerikyum ve Polonyum (radyoaktif madde).

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýklar olsun bir ülkenin cumhurbaskanýna yapýlana bak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

demirel yaptý ALLAH yapanýn yanýna býrakmaz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yaþým itibari ile anýmsadýklarým.......

damatlarý vardý davulcu bir tane.kýzlarý magazinden hiç düþmedi.semra haným ýn magazinleri ise neler neler.devleti boþalttýklarý anlatýlýrdý o zaman.rahmetli çok üzülmüþtü.

ölümünden sonra semra özal ýn otopsi yaptýrmamasý cok büyük bir soru iþareti.

bir ortadirek olarak o zamanlar boyle hatýrlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý lakiden Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    yaþým itibari ile anýmsadýklarým.......

damatlarý vardý davulcu bir tane.kýzlarý magazinden hiç düþmedi.semra haným ýn magazinleri ise neler neler.devleti boþalttýklarý anlatýlýrdý o zaman.rahmetli çok üzülmüþtü.

ölümünden sonra semra özal ýn otopsi yaptýrmamasý cok büyük bir soru iþareti.

bir ortadirek olarak o zamanlar boyle hatýrlýyorum
    kardeþ doðru hatýrlýyosun !!

Eski baþbakan yardýmcýsý ve Özal’ýn en yakýn arkadaþý Ekrem Pakdemirli:

Bu bilgilerin bir kýsmý balon bile olsa demek ki öldürüldüðü kesin. Bu alçaklýðý kim yaptý bilmiyorum ama eðer ortaya çýkarsa bu adamý asmak lazým. Ýlahi adalet tecelli edebilir. Ben bilmiyordum, sonra söylediler.

Özal’ýn ölümünden sonra Köþk’ten ayrýlanlar olmuþ. Aþçý, yanýlmýyorsam ölümden bir hafta-on gün sonra Kanada’ya,

hizmet eden kýz da Ýsveç’e yerleþmiþ.

Demek ki yakýnýndan biri herhalde. Bunlarý getirmek öyle zor deðil. Bavullayýp getirmek gerekir. Herhalde bunlarý da bizim savcýlar akýl eder.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu ülke kendi baþbakanýný asabilen kendi cumhurbaþkanýný zehirliyebilen kendi adamýný öldürebilen ama öcalana demirele evrene ses cýkaramayan bi ülke. yazýk menderes özal ve yazýcýoglu na
    Konu tamtürk tarafýndan (25-11-2012 Saat 18:44 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konu týbbi bir olay:patolojik bulgular da sadece adli týbbýn elinde.Önyargýyla ahkam kesmek doðru deðil.Eðer verilen ilaçlar,yukarýda belirtilen ilaçlarsa,onlar da bir aþçý ile hizmetçi kýzýn becerebileceði iþlerden deðil!Ama bir durum var;Rahmetli Özal saðlýðýnda "rüþvet alan memurlarý kayýrmak için,benim memurum iþini bilir demiþti".Eðer zehirleme olayý,varsayým olmaktan çýkar da gerçeðe dönüþürse ozaman þu rahatlýkla söylenebilir:"Özal'ýn memurlarý gerçekten iþini biliyormuþ!"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri