Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: Vodafone vipeðlence paketi hakkýnda önemli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Vodafone vipeðlence paketi hakkýnda önemli

arkadaþlar ben üye olmadým neden bana mesaj gelerek vip eðlence paketiniz aktif olup her ay yenileyecektir ve aylýk 12 tl kontörlerden keseceðiz sadece internettim aktif vodafon kullanýyorum sizdede öylemi

Paket Abonelik Koþullarý
    VIP EGLENCE bir abonelikli servistir. VIP EGLENCE aboneliðinde sadece sana özel içerikler, Sevda Demirel'den ve birçok güzelden en son görüntüler ve sürprizler seni bekliyor! Cep telefonuna gelen þifreyi ekrana girdiðinde aboneliðin baþlamasýna onay vermiþ olursun. Aboneliðin boyunca sýnýrsýz içerik indirebilirsin. Paket ücreti vergiler dahil haftalýk 12 TL’dir. Aboneliðin istediðin sürece yenilenir ve sýnýrsýz olarak içerik indirmeye devam edebilirsin. Ýptali için Avea ve Turkcell aboneleri IPTAL VIP EGLENCE yazýp 5454’e,Vodafone aboneleri 3520’ye gönderebilir. Paket süresi bitiminden evvel iptal halinde ücret iadesi yapýlmayacaktýr.GPRS baðlantý ücretleri operatörlerin tarifesi üzerinden ücretlendirilmektedir.Bu bir YBS A.Þ. Hizmetidir. Müþteri Hizmetleri Numaralarýmýz; Avea: 05557383077 Turkcell: 05327555445 Vodafone: 05463545445 Servisten yararlanabilmek için telefonunun uyumunu buradan kontrol edebilirsin: Destekleyen Telefon Modelleri. Servis, tüm operatörler için geçerlidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hemen iptal ettirin bence .Ýptal ettirmezseniz aylýk 48 tl tekabul eder bu durum yada müþteri hizmetlerini arayýn hattýnýz bu servise abone yapmýþlar malesef

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bugün mesaj gelmiþti fodafonun 3520 noya iptal gönderdim talebin geldiði hafta ücret iyade edilmez diyor mesajda yani yanlýþ anlamadýysam bu ay benden kopardýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ya þu kablolu internetler bizi aþýyordu ayda 50.60 tl bigün çýktým gittim vodafoncuya ordan kart aldým výn aldým + 3g modmle iyi olur dedim bi baktým orda çalýþan insanlara baktým hepsi*************** dedim þaþýrarak güldüler nerden bildiniz nerden çýkardýnýz hayret kalmýþlar osýrada çünkü benim ******* baðlantýmda var bazen ister istemez beyin hücrelerini okuyabiliyorum osýrada bana bozuk výn verdi ve internet ayarlarýný yapmamýþtý 70 tl para yatýrmýþtým karta kontör olarak bi baktým kontörlar hepsi uçtu bide výnda sinyal algýlamasý bozuktu açýk vermiþti bide zedelenmiþti ondan yani bunlar neden bana yaptý nedeni yahudi kiþiliðini ortaya çýkardýðým için yaptý geri gittim osýrada bana výný satan orda yoktu çünkü bana bakma cesareti yoktu orda 2 diþi yahudi vardý paramý verin dedim yahudiler verdi ve iyade ettim çakma çin markasý výnlarýný ben diyorum onlar yapmýþtýr bu üye výpmiþ paketmiþ elleri heryere uzuyorlar iþte baðýrsak parazitleri gibi kan içiyorlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

@hakan hoca bak ustad bizi zor durumda mesajlar yazýyorsun bu sitenin devamlýlýgý ve sana gösterdigimiz hadi bunuda geçelim dedigimizi az cok biliyorsundur bu tür durumlarda sizler deðil valla ben ugrasýyorum anlayýþ göstermen dileðiyle
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri