REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
15 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: TTnet 1 Aralık 2012'den Geçerli Olmak Üzere Tarifelere Zam Yapıldı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart TTnet 1 Aralık 2012'den Geçerli Olmak Üzere Tarifelere Zam Yapıldı

1 Aralık 2012'den itibaren geçerli olmak üzere TTnet internet tarifelerinde 4tl zam (güncelleme) yapıldı:

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2. senem olucak
    dsmart - smileadsl kullanıyorum
    49tl öduyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

su an en cazip turkcell super online sanırım ttnet kullanıyorum ama degistirmeyi düsünüyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ev telefonunu internet için bulunduruyorum , artık kullanmadığım telefon için 18 tl ödemek istemiyorum. masaüstü bilgisayarda avea veya türkcellin internetini kullanabilirmiyim .
    gsm internetlerinin çok yavaş olduğunu duydum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meydancı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ev telefonunu internet için bulunduruyorum , artık kullanmadığım telefon için 18 tl ödemek istemiyorum. masaüstü bilgisayarda avea veya türkcellin internetini kullanabilirmiyim .
    gsm internetlerinin çok yavaş olduğunu duydum bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.
    Zamanında TURKCELL Vınn kullanmıştım masaüstü pc de hiç bir sorun olmamıştı. Msn de görüntülü görüşme dahi sorun yoktu. Ama 4 GB bana yetmediği için iptal ettirmiştim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

4 gb bana yetiyor. bazen ay sonunda bakıyorum 3 gb olmuş hemen 1 gb lik film indiriyorum 4 gb'a eşitliyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı meydancı Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    4 gb bana yetiyor. bazen ay sonunda bakıyorum 3 gb olmuş hemen 1 gb lik film indiriyorum 4 gb'a eşitliyorum.
    4 GB size yetiyorsa TURKCELL VINN alın derim. İnternet hızı normal ADSL hızını aratmıyor bile.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler xxman

Kullanıcı Bilgi Menüsü

xxman ustam türkcelin vın 4 gb lık kaç lira bilgin varmı iyi akşamlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

TTNET bu ay zamları yapıştırmış valal 4 tl extradan öduyoruz ama bende tt net 3 g var kotalı aylık 24 tl öduyorum bayada hızlı avea sebekesi iyi cekiyorsa o hatta iyi cekiyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri