REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/20 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 SonSon
210 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Türksat 2a / 3a Sinyal Ve Frekans Sorunları #1

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı janko Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, yeni yayınlarda Star'ın bulunduğu paketteki yayınlar çıkıyor Star tv çıkmıyor. Bu durum genelde goldmaster cihazlarda oluyor. Bunun çözümü hakkında fikri olan varmı.
    Şuan için bazı paketlerde sinyal sorunu var onun için auto taramalarda görmeyebiliyor.Goldmasterların hemen hemen hepsinin kanal listeleri forumda mevcut onlardan kullanırsanız bu tür sorunları yaşamazsınız en azından şu uydu oturana kadar.

Kolay gelsin...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tike® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Şuan için bazı paketlerde sinyal sorunu var onun için auto taramalarda görmeyebiliyor.Goldmasterların hemen hemen hepsinin kanal listeleri forumda mevcut onlardan kullanırsanız bu tür sorunları yaşamazsınız en azından şu uydu oturana kadar.

Kolay gelsin...
    hocam bende ki next 2000 cihazı atv yi buldu diğerleri ile beraber...ama arada bir sadece atv de donmalar oluyor...buda sinyaldenmidir? diğerlerinde bişey yok...yoksa farklı bişeymi yapmalıyım?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hocam bende ki next 2000 cihazı atv yi buldu diğerleri ile beraber...ama arada bir sadece atv de donmalar oluyor...buda sinyaldenmidir? diğerlerinde bişey yok...yoksa farklı bişeymi yapmalıyım?
    selametle...
    evet hocam sinyallerden kaynaklanıyor zamanla düzelecek

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sinyal den kaynaklanmıyor bana göre ( zaten sinyal den kaynaklanması mantıklı birşey degil )

Dogan yayın holding uyduya uplink ettigi bazı yayınları bazı özel teknolojilerle uplink ediyor ve bundan kaynaklandıgını düşünüyorum.

Frekansı ilk tarattıgında çıkmıyan kanallar iki üç kere üst üste taratınca çıkıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Star TV

Arkadaşlar Doğu paketini yüklemeyi düşünün sanırım bütün kanallar çıkacaktır. Kanallar genelde Batı pakertinde bazı kanallarda Doğu paketinde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende aynı sorun oluyodu goldmaster,lerde star bazılarında gelmiyodu cihazlardaki eski yazılımlardan ola bilir ben son yazılımı atıp öle taratıyom o zaman sorun düzeliyo.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kemalapk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bende aynı sorun oluyodu goldmaster,lerde star bazılarında gelmiyodu cihazlardaki eski yazılımlardan ola bilir ben son yazılımı atıp öle taratıyom o zaman sorun düzeliyo.
    söylediginiz bana mantıklı geldi.

Çünkü Star Tv data yayın gibi çıkıyor öyle ayarlanmış gibi duruyo frekansta ve gm in eski yazılımlarında data ları bulmazdı.

Epey önce böyle birşey eklendi ve eski yazılımlılar da bundan dolaya bulamıyo olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

son yazılım var gelmedi, star

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı pencere77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    son yazılım var gelmedi, star
    üst üste iki üç kere tarat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende farklı cıhazlarda yükleme yaptım kanalları ama bazıları star ve kanal d paketini almadı.
    reset çektim değişik yollar denedim.Örneğin next8000 kanal d ve starı almadı.arçelik aynı.[arçelik manuel girince aldı].Amstrad almadı. Amstradı digitürk üzerinden aratınca buldu.
    Birde 8000 xcam şebeke aramada 9000 diye saçma bir frekansta takılıp kalıyor. bu 9000 frekansı diğer cıhazlarda da karşıma çıkıyor.saçma saçma freknsları yuklemışler şebeke aramaya:!!

Sayfa 12/20 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri