12678 v 08888 frekansında çaılşmaktadır
Teşekkur: 0
12678 v 08888 frekansında çaılşmaktadır
Frekansı 12680 V 8888 3/4 yapıp taratınız
![]()
Arkadaşlar verilen frekansta bulamadığınız kanalın sinyalini buluncaya kadar yükseltin. Örnek Kanal24'ün frekansı 12680 değil mi? Siz bunun son rakamını 81-82-83......diye yükseltin. Bulursunuz. Kolay gelsin.
Saygılar.
NextWave 10000 CI kullanıcıları için kanal arama bölümünde uydu bölümünü Turksat1B ye ayarlayıp TP ayarlarına da:
12680/8888 V
(ben ilk olarak 12679 girdim cihaz otomatik olarak 12680 e çıkardı ve buldu)
goldmaster kullanıcıları (diğerleri için de olabilir) arama yaparken uydu seçimini "other" yapıp o şekilde arayın...
12680/8888 V ve Other
denedim çıkıyor...
onla alakası yok other uydusunun diseqc ayarı türksat la aynıdır.
Türksat için öne sürdügü tp kapasitesi dolu oldugu için bulmuyordur.
other da aynı yöne sizin makinada ayarlı oldugu için buluyor.
olay bundan ibaretherkeste aynı şey olamaz.
paylaşım için teşekkürler
Arkadaşlar, boş bir zamanınızda, oturup Türksat eğer kullanıyorsanız diğer uydu listelerindeki boş ve şifreleri hiç açılmayan tipleri temizlerseniz bu dertlerden de kurtulursunuz. Bu temizlemeleri yaptıktan sonra tarama yaptırırken de tip aramayı kapatın ki tekrar bulmasın. Hem alıcınızın hafiflediğini ve aramaları 5 dakikaya kalmadan bitiriyor.
Bilgilerinize.
Saygılar.
Değerli arkadaşlar merhaba,
Turksat uydusunda tüm kanallar cam gibi. TRT paketi, GS tv ve show,atv,kanald gibi kanalların yanlızca avrupa yayınları ara sıra göstermiyor. Mesela geceleri gösterirken gündüz sinyal yok diyor. Ya da tam tersi ama atv, kanald,show ve diğer tüm kanallar 24 saat cam gibi. Hassas lnb ayarı yaptım ona rağmen çözüm yok. İnce ayar da yaptım yine olmadı. Tekrar tarattım tık yok. Ayrıca bizim lnb 4'lü. 2 komşu da aynı lnb den alıyor ama onlarda o sorun yok. Lnb deki bizim kablo giriş yerini değiştirdim yine çözülmedi.
Umarım çözüm bulabiliriz.
Teşekkürler,
Alp
yok mu bir çözüm, lütfen yardım edin arkadaşlar![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri