REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon
210 sonuçtan 131 ile 140 arası

Konu: Türksat 2a / 3a Sinyal Ve Frekans Sorunları #1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Ans Tv Sinyal

değerli dostlar herkese kolay gelsin 27 ekimden bu yana bekledim benim sorunum sadece ANS tv deki sinyal sorunu diğer bütün kanallar çok iyi acaba düzelir diye bekledim maalesef sinyal % 10 u geçmiyor sizlerdedemi böyle çatıyada çıkamıyom çünkü ortak sistem bilgi alabilirsem çok sevinirim saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bendede öyle. Sorun değil ama görüntüde problem yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende izliyemiyorum sinyal çok düşük şampiyonlar ligi maçlarında tamamen gidiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostlar herkese kolay gelsin 27 ekimden bu yana bekledim benim sorunum sadece ANS tv deki sinyal sorunu diğer bütün kanallar çok iyi acaba düzelir diye bekledim maalesef sinyal % 10 u geçmiyor sizlerdedemi böyle çatıyada çıkamıyom çünkü ortak sistem bilgi alabilirsem çok sevinirim saygılar sunarım.
    Alıntı ayhanerguder Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet bendede öyle. Sorun değil ama görüntüde problem yok.
    Alıntı uygun Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende izliyemiyorum sinyal çok düşük şampiyonlar ligi maçlarında tamamen gidiyor.
    Arkadaşlar sorunlar aynı anten ayarlarınız ve Lnb ayarı yetersiz olabilir bende sinyal seviyesi % 81 civarı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar sorunlar aynı anten ayarlarınız ve Lnb ayarı yetersiz olabilir bende sinyal seviyesi % 81 civarı.
    yer neresi acaba?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yer neresi acaba?
    Evet bende lnb ayarlarıyla oynadığımda % 75 civarına çıkıyor ama bu kez diğer bazı kanalların sinyal seviyeleri 15 civarına düşüyor bence bırakın sadece ans düşük olsun. Erzurum merkez.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zxcvbn10250 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yer neresi acaba?
    Balıkkesir edremit

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı emmi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar, daha öncede yazdım ama gene yazayım. Tarama yaptırdıktan sonra, sinyal alamadığınız kanalların sayfalarına girerek, sinyal buluncaya kadar frekanslarını yükseltin. Bu yeni düzenlemede eskiye oranla oldukça fazla kanal verilen frekanslardan çıkmıyor. Ben akşam, denedim, bazı kanallar 5,6,7,8,9 rakam ilerisinde bulunuyor. Örneğin ANS TV'yi 11804 buldum. Veya son rakamları 39 olarak verilen kanalı taa 45,46 larda buldum. Bilgilerinize.
    Saygılar.
    Ans Tv frekansı :11894 H 2400 ya aradaki 9 unuttun yada makinan frekansları yanlış buluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

istanbul /avcılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Balıkkesir edremit
    akçaydan aynen bende sinyal zayıf

Sayfa 14/21 İlkİlk ... 456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri