REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/21 1234567891011 ... SonSon
210 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türksat 2a / 3a Sinyal Ve Frekans Sorunları #1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türksat 2a / 3a Sinyal Ve Frekans Sorunları #1

--------------------------------------------------------------------------------

slm arkadaşlar bende sunny 7011 var makinaya reset attım sonra 11734 3291 h den arattırmaya çalıştım ama sinyal 0 daydı diğer sinyallerde bi sorun yok daha önceden aratma yaparken bi sorun yoktu reset attıktan sonra ne oldusa oldu nme yapmam lazım bana yarddım edin şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

5

TV 5 (Turkey)
    11846 V 3333-5/6
    sinyal yok ne oldugunubilen var mi

NE MUTLU TURK DİYENE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu anda bir problem yok arkadaşım sen cihazını kontrol et. eğer bir sorun yoksa ozamanda fraknası bir iki sayı küçült yada yüksek sinyal şu anda normal gözüküyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ATV sinyal problemi

normal hava şartlarında bile sinyal çok zayıf sorun ne olabilir:49: flash ve kanal 1 de de sinyaller düşük diğer kanallar da sinyaller iyi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anten ayarından kaynaklanır.bende cnbc-e sorunu vardı.gündüz gösterirken akşama dogru sinyal gidiyordu.sonuçta anladıkki önümüzde bulunan binadan farkediyormuş.yeni ve biraz büyük çanak ve anten diregini yükselterek sorunu çözdük.bence anten ayarına bak
    saygılar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kumru6434 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    anten ayarından kaynaklanır.bende cnbc-e sorunu vardı.gündüz gösterirken akşama dogru sinyal gidiyordu.sonuçta anladıkki önümüzde bulunan binadan farkediyormuş.yeni ve biraz büyük çanak ve anten diregini yükselterek sorunu çözdük.bence anten ayarına bak
    saygılar
    bilgi için teşekkürler,lnb giriş çıkış kablolarını kontrol ettim fakat problem yok,sinyallere engel olacak bir unsurda yok çanağın önünde...önceden atv sorunu yoktu son bir haftadan beri var..kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorun lnb ayarinda bendede vardi ayni sorun lnb yi doguya veya batiya dondurerek dene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ufuk Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilgi için teşekkürler,lnb giriş çıkış kablolarını kontrol ettim fakat problem yok,sinyallere engel olacak bir unsurda yok çanağın önünde...önceden atv sorunu yoktu son bir haftadan beri var..kolay gelsin
    Flash tv nin sinyalini yukseltirseniz diger kanallardaki sorunlar çözülür.Sanırım hafif canak dönmek istiyor

Kolay gelsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cevaplarınız için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım çanağın yanına tv yi getirme şansın varsa flaş tv nin freknasında lnb ayarı ve çanağının ayarına bak . Bu iş uzaktan pek olmaz yada ölçü aletin olacak . sana tavsiyem sakın fazla anlkamıyorsan çanağın civatalarını falan gevşetme o halde iken hafi f sağa sola oynatmaya çalış zaten çanağın oynadıysa büyük ihtimal çanağın civataları skılımamıştır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/21 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri