REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
18 sonuçtan 11 ile 18 arası

Konu: National Geographic İstanbul'u dünyaya rezil etti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vatandaşı eleştireceğime kendimize çeki düzen vermemiz gerekmezmi ? adam bizi eleştirmezse yada eleştirse bile pek fark edeceğini zannetmem zaten istanbulu bütün dünya biliyor kimsenin reklemına ihtiyacı yok orada yabancı yada yerli ayrımı yapmıyorlarki hepsini öğütüyor canım İSTANBUL ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

atatürk ne güzel söylemiş...türk öğün çalış güven...şuan hayatta olsa bu lafı bu toplumamı ben söyledim diye intar ederdi....yani atatürkün yüce türk milletine bagşettiği bu dizeyi tersten okursak....önce söyüşleyeceğin kişiye güven ver sonra götürebildiğin kadar çal,en sonudada yediğin haltla öğün....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl ynai yahu :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taksicler para üstünü bile sahte veriyor nasi insanlık bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben italya roma versiyonunu seyr ettim dunyanin belli sehirlerindeki sahtekarlari dolandiricilari belgesellestirmisler yillar once bursa otagarinda otubus mola vermisti ben içecek biseyler almak için bufenin içine girerken kapidaki içerdekine almanca yabanci geliyor diye sinyal verdigini biliyorum beni yabanci zanetti cunki dedim ben yerliyim yerli deyince kizardi biraz ) malesef biz buyuz iste

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bütün dünya biliyor zaten istanbul değil türkiye öyle...

insan degeri hiç yok pkk bizden daha degerli.

masun insanları sömürüyorlar....eeeeişte lay,lay, lilom...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bütün dünya biliyor zaten istanbul değil türkiye öyle...

insan degeri hiç yok pkk bizden daha degerli.

masun insanları sömürüyorlar....eeeeişte lay,lay, lilom...
    müslüm-baba Sivas'ıma laf ettirmem. Burada hiçbir esnaf yerliyi yabancıyı dolandırmazlar. Aksine yardımcı olurlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm-baba Sivas'ıma laf ettirmem. Burada hiçbir esnaf yerliyi yabancıyı dolandırmazlar. Aksine yardımcı olurlar.
    gerçegi şöylememiz lazım bırakın sivası edirneyi.....

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri