REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
25 sonuçtan 21 ile 25 arası

Konu: kaon tabanlılarda disco ok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ArkadaŞlar Merhaba Sİzlerden Rİcam Bu Kke+ Gİbİ Şeylerİ AÇilimli Olarak Yazarsaniz Memnun Olacam Bu Ve Bu Gİbİ Şeylerİn Ne Anlama Geldİklerİnİ Bİlmİyorum.Şİmdİden TeŞekkÜrler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taslan35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ArkadaŞlar Merhaba Sİzlerden Rİcam Bu Kke+ Gİbİ Şeylerİ AÇilimli Olarak Yazarsaniz Memnun Olacam Bu Ve Bu Gİbİ Şeylerİn Ne Anlama Geldİklerİnİ Bİlmİyorum.Şİmdİden TeŞekkÜrler.

Yazılması gerektiği gibi yazılıyor arkadaşım, bazı şeylerin ayrıntılarının verilmesi sakıncalı olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı isayuksel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Yazılması gerektiği gibi yazılıyor arkadaşım, bazı şeylerin ayrıntılarının verilmesi sakıncalı olabilir.
    kusura bakmayın evde yazılımları kendim atmak istiyorum bunları bilmek isteyişimimin sebebi budur.peki bu açılımları nereden nasıl öğrenebilirim.teşekkürler.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı taslan35 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kusura bakmayın evde yazılımları kendim atmak istiyorum bunları bilmek isteyişimimin sebebi budur.peki bu açılımları nereden nasıl öğrenebilirim.teşekkürler.

Rica ederim
    ilk tekt dosyasını indirin
    biss bölümünde 02 id ye yazın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu biss keyi en üste 0000000 00 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx olarakmı yoksa 00000000 02 xxxxxxxxxxxxxxxxxxx olarakmı ekleyecez

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri