REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
12 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Öğrencilere kılık-kıyafet serbestisi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Öğrencilere kılık-kıyafet serbestisi

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda, belirli koşullarda öğrencilerin kılık kıyafetlerinin serbest olmasına ilişkin yönetmelik yayımlandı. Yönetmeliğe göre, öğrenciler, okul, sınıf ve şubelerde tek tip kıyafet giymeye zorlanamayacak. İmam Hatip'te okuyan veya seçmeli Kuran'ı Kerim dersi alan kız çocukları başlarını örtebilecek.

Özel günlerde özel kıyafet aldırılamayacak

Tayt, diz üstü etek yok

Kız öğrenciler başlarını örtebilecek

Yabancı okullar ve azınlık okullarında uygulanmayacak
    vs ..vs de

1- Milli Eğitim Bakanlığı, 2012-2013 eğitim yılında öğrencilere toplam 187 milyon ders kitabını ücretsiz dağıtacak. Kitaplar, okulların açılacağı 17 Eylül’de sıraların üzerinde hazır olacak

2- Fatih Projesi Kapsamında Ortaöğretim Kurumlarına Yerel Alan Ağı Pasif Üyeleri ve Aktif Cihazlar Kurulum İhalesi

ihalelerle kimilerinin cepleri doldu

BU PROJELERLER ÖVÜNENLER.... KIYAFETLE İLGİLİDE bir çalışma yapabilirlerdi..

kaldik ki :BU PROJELERLER ÖVÜNENLER ülkemizde bir önlüğü 2 kardeş giyiyor bunları hiç görmediler şimdi ne yapacak her gün bir kıyfafet bulmak zorunda .. yada başka yollara iteceğiz gençleri

hadi hayırlısı !..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir önlüğü 2 kardeş giyiyorsa aynı mantıkla 1 elbiseyi 2 kardeş de giyebilir pekala.

ben önlüğün kalkmasına hem sevindim hem üzüldüm.
    üzüldüm çünkü keşke önlük olsa idi. ama bizim zamanımız gibi tek renk olsa idi. her okulun farklı kıyafet uygulaması kalksa idi daha iyi olurdu bence. öğrenciler ayırt edilirdi.

sevinmem ise okul kıyafet meselesi ile kırtasiye ve okullar arasındaki rantın ortadan kalkmasıdır.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

diyorlarki fakirin çocuğu zengin çocuğun giyiminden etkilenecek pisikolojisi bozulacak....pekii yıllarca caddede sokakta çarşıda arabada pazarda kafeteryada zenginin çocuğundan etkilenmeyen fakirin çocuğu sıra okula gelincemi etkileniyor...bu tamamen bağcıyı dövmektir üzüm kimin umurunda....bu uniforma işinin okul idarecileri vasıtasıyla adres gösterilen butik veya konfeksiyon mazalarıyla aralarındaki akçe ve çıkar ilişkilerine hiç deyinmek istemiyorum....okullar askeri birlik olmaktan ufak ufak temizleniyor.....
    CİMBOMLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vergi adaletsizliğinin,ulusal gelirden pay almadaki adaletsizliğin ayyuka çıktığı bir ülkede [COLOR="Red"]tek tipgiyim hangi zorunluluktan kaynaklanmıştı?Bugün o nedenler sona mı erdi?Ulusal gelirin %60'ı nüfusun %15'i tarafından değil de %50 si tarafından mı paylaşılıyor?Ekonomik veriler şu anda elimde yok,akıl yürütmeyi de durdurdum.Ama sadece bir noktayı forum dostlarının dikkatine sunmak isterim.Çin Halk Cumhuriyetinde insanlar,okuldaki öğrenciden Parlamentodaki başkana varıncaya dek tek tip giyinerek bugün dünya ekonomisinde lider koltuğuna oturdular.Ben de "tektip" çi değilim:tüm çocukları aynı giysiler içinde görmek benim de hoşuma gitmez.Ama parçalanmış 8 yıllık zorunlu eğitim için iktidar sahiplerinin kız çocuklarını daha ilkokul sıralarında türbana[teşvik yönetmeliği gibi geliyor bana.Adı da özgür giyim.Sevsinler!....:46:/COLOR]

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

S.A.Bu sivilleşme karşıtları illaki bir sebeb buluyorlar.Bende karşı değilim amma!!!!falan da filanda,ehemmde- kehemmde sence-bence demeye ne gerek var..Erkekçe karşıysan karşıyım de gitsin,kırk dereden su getirmeye ne gerek var.AEO.:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaş herkesin ağzında -okullar askeri birlik olmaktan ordu gibi davranmaktan kurtulmalı diyorda başka bir şey demiyor ya

Mümtaz türkönemine dir oda çıkmış

bu iyi olduda andımızıda kaldıralım ne ordu gibi çoçukları Atatürk ün önüne soğuk sıcak demeden dikip marşlarla okula sokuyorsunuz çoçuk oynamalı ders saatinde derse girmeli falan filan la sen nerden geldin herkes gibi sende bu yollardan geçtin ne vardı disiplin vs herşey vardı

şimdi ne olacak okula esrarcısı eroincisi,bunl gibi sapık herkes girecek İLKÖĞRETİMDEN BAHSEDİYORUZ tabiii

tabii bu arada Forma yerine Marka yarışı olacak
    alan alacak alamayanda alandan... götürecek !

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart AL sana SERBESTLİK

TARİH 29.11.2012 -
    SAAT 16:21

YER : SİVAS

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA)

İmam-hatip lisesinde içki ve bali olayı

SİVAS Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okuyan ve okulun pansiyonunda kalan 6 öğrenci içki içip uçucu madde kullandıkları iddiasıya çeşitli ilçelerde bulunan İmam Hatip Liseleri’ne gönderildi.

Olay, kent merkezinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin pansiyonunda meydana geldi. Okul pansiyonunda kalan 2’inci sınıfta okuyan 6 öğrenci nöbetçi öğretmenlerin akşam odaları kontrol ettiği sırada iddiaya göre alkol ve uçucu madde kullanırken yakalandı. Bunun üzerine görevli öğretmenler tutanak tutarak durumu okul yönetimine bildirdi.

Yapılan inceleme ardından Anadolu İmam Hatip Lisesi 2’inci sınıf öğrencileri; M.E., E.Ç., M.Ç., A.T., Ö.B. ve H.D. hakkında işlem yapıldı. Öğrencilerin velileri okula çağrılarak durumdan haberdar edildi. Durumu velilere anlatan okul yönetimi Milli Eğitim Bakanlığı’nın ödül ve disiplin yönetmenliğinde bulunan 12’nci maddenin ’C’ bendinin 11 fıkrası uyarınca bağımlılık yapan zararlı maddeleri bulundurma ya da kullanmak suçunu işleyenlerin tasdikname ile okuldan uzaklaştırma cezası alacaklarını bildirdi. Bunun üzerine okul yönetimi ile görüşen veliler okuldan atılma yerine çocukların naklini başka okula aldırılmasını önerdi. Bu isteğin kabul edilmesiyle öğrencilerden 2’si Yıldızeli, 2’si Hafik, 2’si ise Divrği İmam Hatip Lisesi’ne gönderildi.

20 ÖĞRENCİYE UZAKLAŞTIRMA
    Konu zekı62 tarafından (29-11-2012 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart İstemİyoruz !..

TARİH 29.11.2012 -
    SAAT 13.42
    YER : MARDİN

Kız İmam Hatip Lisesi'nde erkek pansiyonuna tepki
    Mehmet Halis İŞ/MİDYAT(Mardin), (DHA)

MARDİN’in Midyat İlçesi’ndeki Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi içinde erkek pansiyonu bulunması tepkilere neden oldu.

Kız öğrenciler, pansiyondaki erkek öğrencilerin tacizine maruz kaldıklarını öne sürerek, Cumhurbaşkanı ve Başbakan dahil bir çok yetkiliye, erkek pansiyonun okul dışına çıkarılması için mektup yazacaklarını söyledi.

TARİH 29.11.2012 -
    SAAT 12:21

YER : BURSA

Kılıçdaroğlu,
    Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan ilköğretimde tek tip kıyafet uygulamasının kaldırılmasına ise tepki göstererek,
    "Uygulama da kısa kol giyen çocuğa yasak getiriliyor. Bu sapıklıkla açıklanır." şeklinde konuştu.
    Konu zekı62 tarafından (29-11-2012 Saat 19:44 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bençe bu olay dogru ama sivil oldunmu kim girdi kim çıktı okula nerden bileçen kart pasma olması lazım......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri