REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
15 sonuçtan 11 ile 15 arası

Konu: Cenazede bu da oldu!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ilker0173 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adam haklı ancak yeri ve zamanı yanlıs
    adamın haklı olduğunu nerden biliyorsun hem ölen adamı hemde helal etmiyorum diyen adamın her ikisinide dinledinmi???neden se ölen hep haksız oluyor yani

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Cenaze namazında ilginç olay! -2-

2-

zonguldak'ın Rat Mahallesi'nde bulunan Asri Mezarlık Camisi'nde kılınan cenaze namazında ilginç bir olay yaşandı. Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Ferihan Nazikoğlu'nun cenaze namazı sırasında camiden çıkarak tabutun yanına gelen cami imamı Muhammet Batak, mikrofonu eline alarak "Sevgili cemaat ayakkabısını yanlış giyen var mı?" şeklinde anons yaptı.

AYAKKABI KONTROLÜ YAPTI

Farkında olmadan imamın ayakkabılarını giyen vatandaştan ses çıkmayınca, ikinci bir anons yapıldı. Bu anonstan da sonuç alamayan imam, çareyi namaz için saf tutan cemaatin ayakkabılarına tek tek bakarak kontrol etmekte buldu.

İMAM TEK TEK BAKTI TESPİT ETTİ

En ön safta bulunan bir vatandaşın ayakkabılarının kendisininki ile aynı olduğunu fark edince onun yanına gitti ve numaraları farklı olan ayakkabıları yanlış giydiğini söyledi. İmam Batak, ayakkabılarını değiş tokuş etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ali harbiye abi ye katılıyorum. helallik vermemekte vermek kadar normal. ölende hakkın varsa yakınlarından isteyebilirsin. verilmezse helal etmezsin. ama cenazede bağırarak hakkımı helal etmiyorum demekte doğru değil. birde film var sanki burada. bizde mahalle camisinden çok cenaze kaldırırız. hiç birinde kamera yoktur.
    nasıl gelmiş bu kamera? nasıl düşmüş haberlere? diyemeden edemiyor insan...
    (saidi nursinin bir lafı var."doğruyu söylemek doğrudur, ama her doğruyu heryerde söylemek yanlıştır" diye. iyi adamı linç etmemişler.)
    selametle.....
    bu foruma üye olalı belkide ilk olararak osmann kardeşimden ayrı düşünüyorum ama her babayiğit linç edilmeyi göze alarak bu hareketi yapamaz.adamın yüreği o derece yanıyorki herşeyi göze alarak o hareketi yapabiliyor. adam hiç değilse orada bari adamı rezil edeyim demiş.BENCEEEEE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu foruma üye olalı belkide ilk olararak osmann kardeşimden ayrı düşünüyorum ama her babayiğit linç edilmeyi göze alarak bu hareketi yapamaz.adamın yüreği o derece yanıyorki herşeyi göze alarak o hareketi yapabiliyor. adam hiç değilse orada bari adamı rezil edeyim demiş.BENCEEEEE
    :49: artık defter kapanmış abi.rezil mi edilir, rezilmi olunur bu durumda allah bilir... biz müslümanız... kişi öldükten sonra dünyalık hakları varsada helal ederiz. nasıl olsa yaradan biliyor deriz.
    ne bileyim ölüyü "rezil etmek" günah gibi geliyor bana. artık onun hesabı yaradanla...bildiğimden söylemiyorum. sadece öyle geliyor sanki... selametle.
    Konu osmann tarafından (01-12-2012 Saat 02:38 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

heryerde herşey olabilir lakin cenazede bu iş olmaz hakkın varsa zaten huzura cıkarılacaksın ozaman ne yapıyorsan yap kalın saglıcakla

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri