REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Nihat Özdemir'in yeni kulübü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soccerball Nihat Özdemir'in yeni kulübü

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takımlarından Siirtspor'da Olağanüstü Genel Kurul yapıldı.

Siirt Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve tek liste halinde gidilen Genel Kurul seçiminde, kullanılan 65 oyun tamamını alan 10 kişilik yönetim listesi seçildi.

Aralarında iş adamları Ethem Sancak ve Fenerbahçeli eski yönetici Nihat Özdemir'in de bulunduğu Siirtspor'un yeni yönetim listesinde, Zekeriya Batgı, Abdurrahman Tetik, M. Ali Şengöz, Alican Özkoyuncu, Ayhan Özgen, Mesut Altunç, M. Nedim Tekin ve Remzi Yıldırım yer aldı.

Seçimin ardından eski yönetim yeni yönetim kurulunu kutlayarak kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilginç bir yönetim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilginç bir yönetim..

usta; jet eksik bu da olsaydı eksik

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo Nihat Özdemir istifa etti!

Alıntı MUTAF Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ilginç bir yönetim..
    Fenerbahçeli Eski Yönetici Nihat Özdemir 5 gün önce seçildiği Siirtspor Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

28.11.2012 tarihinde Siirtspor Kulübü'nün yaptığı Olağan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilen Nihat Özdemir, yaptığı yazılı açıklamayla bu üyelikten istifa ettiğini açıkladı. Nihat Özdemir Siirtspor Yönetim Kurulu Başkanlığı'na gönderdiği dilekçeyle, 28.11.2012 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul'da yönetim kuruluna seçilmiş olduğunu hatırlatarak,

"Lüzumuna binaen yönetim kurulu üyeliğinden istifa ediyorum. Gereğini arz ve talep ederim" ifadesini kullandı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri