Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon TPS AUTO OK BİSS OK 11 Ekİm Yazilimlari Burda..

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı smmm72 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Allah razı olsun sonunda açtım üstad buna soft cam atsam cwlerde çalışırmı acaba
    Çalışır, KKE+ daha sorunsuz istediğinizi yükleyebilirsiniz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

noluyor beyler daha dune kadar el ustunde tutulan insana sımdı camur atıyorsunuz ayıp

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen bakma ona buna işine devam .bilirizki güneş balçıkla sıvanmaz .
    snopy ustam

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeşim kimseye camur atma niyetimiz yok öyle bir şey olsaydı başka türlü yazmazdık başımıza gelen bir şeyi burada söyledik bir kac arkadaışım böyle oldu dedi hadi ben yanlış yapıyorum oarkadaşlardamı yanlış yapıyor burada kötüleme gibi bir art niyetimiz yok biz burada herzanüman ustaların arkasında olduğumuzu söyldik

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeşim kimseye camur atma niyetimiz yok öyle bir şey olsaydı başka türlü yazmazdık başımıza gelen bir şeyi burada söyledik bir kac arkadaışım böyle oldu dedi hadi ben yanlış yapıyorum oarkadaşlardamı yanlış yapıyor burada kötüleme gibi bir art niyetimiz yok biz burada herzanüman ustaların arkasında olduğumuzu söyldik
    Çamur atıyorsunuz diyen yok
    Soruma cevap verin lütfen Hangi yazılım üzerine atıyorsunuz KKE+ dosyasını?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

stream yazılımı vardı 3-4 defa üzerine attım calışıyordu fakat büğün akşam disco keyini elle girdim ondan sonra makina acılıp kapanm aya başladı makinaya orjinal yazılım atıp üstünede editlenmiş yazılım attım sonra softcam attım sizin vediginiz softcam sonramakina düzeldi ne tavsiye edersiniz tşk

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Snopy,
    12.03.a5 yazılımı için teşekkür ediyorum.
    Saygıyla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

salam I seek fermw stream 1000 1100 8200 8300 8200sta2 of 08/10/2006 mercy I am new here thank you

Kullanıcı Bilgi Menüsü

11 ekim yazılımlar degişti orjınal olarak binli reklamsız hepsi full ok eklendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy usta yazılımlar için çok teşekurler..bir şey sormak istiyorum.herkezin bildiği gibi kaon ile sunny cihazlar aynı olmasına rağmen neden kaon 12.03.a5 yazılımında fxd cw yok sunny yazılımında var

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri