REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
28 sonuçtan 21 ile 28 arası

Konu: Kaon TPS AUTO OK BİSS OK 11 Ekİm Yazilimlari Burda..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadisim bu keylerlen izleniyor idyorsun.ben yukledim ama hicbiri izleyemiyorum,bende 911uz var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--general ---

snopy bakıyorumda millet artık senin yazılımlarındanı desem palavlarındanmı desem bıkmışki yazılımların dowlog... edilmiyor
    Alıntı zalimfirari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Snopy 7 adet yazilim vermis .ôyle zandediyorumki elinde 1 adet cihaz var vede onda deniyor diger yazilimlarida o sekilde yapip veriyor ama sunu bilmiyor Ayni yazilima yaptigi AES enjektesini dier yazilimlarda çali$acagini zandediyor ..
    yani bir veya 2 adet yazilim ancak test ediyor tabi .onuda edebiliyorsa elinde o cihazlar varsa ..bu arada kendini bitiriyor haberi yok ...

Arada sırada brşeylerde siz yapsanızda görsek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba,

Bir şey sormak istiyorum,
    size çok basit gelebilir ama, YAZILIM YÜKLEDİKTEN SONRA KEYE RESET ATIN derken neyi kastediyorsunuz.
    Çok temel bir şeyi sorduğum icin özür dilerim, ama yardım ederseniz sevinirim.

Tesekkür

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı virtual Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba,

Bir şey sormak istiyorum,
    size çok basit gelebilir ama, YAZILIM YÜKLEDİKTEN SONRA KEYE RESET ATIN derken neyi kastediyorsunuz.
    Çok temel bir şeyi sorduğum icin özür dilerim, ama yardım ederseniz sevinirim.

Tesekkür
    neden basit gelsin arkadaşım sarı+mavi+yeşil+menü tuşları ile *** menüsüne girince sarı tuşa tekrar bas load default olacak olay bu *** e reset bu şekilde oluyor saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu snopy düşmanlığıda ne böyle eskiden baştacınızdı ne oldu...
    Adamın verdiği yazılımlar cayır cayır çalışıyor.Yapmayın verebiliyorsanız sizde verinde görelim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ggstex Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    neden basit gelsin arkadaşım sarı+mavi+yeşil+menü tuşları ile *** menüsüne girince sarı tuşa tekrar bas load default olacak olay bu *** e reset bu şekilde oluyor saygılar.
    Çok teşekkür ederim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy usta yazılımlar için çok teşekurler..bir şey sormak istiyorum.herkezin bildiği gibi kaon ile sunny cihazlar aynı olmasına rağmen neden kaon 12.03.a5 yazılımında fxd cw yok sunny yazılımında var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım merhaba sunny 7010 12,01a5 için disko *** varmı sende teşekkürler

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri