REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Arkadaslar 7010dci Hakkında yardımcı olabilirmisiniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar 7010dci Hakkında yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaslar Sunny 7010dci (H/W 12.01.a5) Cihaz Var...Suan Multi Serisi Veta S.View Serisi Hiç birini acamıyorum daa önce bu sorunla karsılasmamıtım hiç bir kac yazılım attım burdan cihaz kilitlendi en son orjinal yazılımı ile actım ama suan hiç bir ey calişmiyor Cihazına uygun yazılım ve Loaderi için yardımcı olursanız cok sevinirim Tsk ederim...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaslar ayrıca cihazım sunny 7010 dci H/W 12.01.a5 S.view için Bir Reg Dosyası attım Cihaz Kitlendi acılmadı hiç bir yazılımla sadece orjinal yazılımı ile acabildim ama suan hiç bir yazılımı almıor orjinal yazılımından baska nedir sorun acaba yardımcı olurmusunuz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaslar neden kimse yardımcı olmuyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuru kafayi at ilgili bolumde ararsan bulursun ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Forumda arama yapmadan konu açmayınız.Herkes konu acarsa forum karman karışık olur diger konuda mesaja cevap verdik şimdi yeni konu acılıyor sizde bizi anlayınız
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın arkadasım ben 2 konu actım ama forum yavastı sayfa görüntülenmedi ondan 2 tane flood gibi olmus bu arada sorunumla ilgili forumda hiç bişi bulamadım böle bişi yok,Orjinal yazılımdan baska atınca cihaz reset atmaya baslıor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın arkadasım ben 2 konu actım ama forum yavastı sayfa görüntülenmedi ondan 2 tane flood gibi olmus bu arada sorunumla ilgili forumda hiç bişi bulamadım böle bişi yok,Orjinal yazılımdan baska atınca cihaz reset atmaya baslıor
    Original yazılımda mgayet düzgün ,emulun yazılım atınca reset atıyor degilmi.Siz emulu hangi yazılımı yuklediniz de reset atıyor.Original btm yuklemeyi denedinizmi

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Serkan kardeşim,evet reset atıyor attığım yazılım "AT-7010DCI_12.01.A5_TK041208zc" Bu/ Bin uzantılı cok indirdim yukledim ama aynı reset direk orjinalinde calişiyor bir sorun yok sizin söldiğiniz btm uzatılı yazılımı nasıl bulabilirim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burada btm yazılımları var Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Verdiğiniz Adresten H/W si 12.01.a5 olan yazılımı attım caişti cok tesekkur ederim suan tekrar basa dönemk istemiyorum günce yazılım ve s.view yazılımlarını atarken bu hale gelmiştim H/W 12.01.A5 cihaz için güncel yazılım ve bu s.view paketinin reg dosyasını nerden bulabilirim acab cok tsk ederim

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri