REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
33 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Arkadaslar 7010dci Hakkında yardımcı olabilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Verdiğiniz Adresten H/W si 12.01.a5 olan yazılımı attım caişti cok tesekkur ederim suan tekrar basa dönemk istemiyorum günce yazılım ve s.view yazılımlarını atarken bu hale gelmiştim H/W 12.01.A5 cihaz için güncel yazılım ve bu s.view paketinin reg dosyasını nerden bulabilirim acab cok tsk ederim
    Forumda kaon team test yazılımları bölümünde bu cihaza ait bin yazılımı var bu akşam cıktı ama dedigim gibi fixlenmiş yazılım bir yukleyin bakalım neler olacak
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş yazılımla düzeldi ama kanal araması felan yaptırmıyor kumandadan düğmeye bastığımda tekrar reset atıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

softcam vede KKe Dosyalari bu sorunu çikardigini SNOPY usta bahsetti gerçi bende oyle bir sorun ile karsilasmadim ama yinede bilginize SERKAN YILMAZ ustanin dedigi gibi FIX'li dosyayi kullanirsa arkadasin sorunu halolur gibi ...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

fix li dosya attım bir tane gene resetlemeye basladı mümkün mü acaba tam link vermeniz

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kardeş suan bir yazılım yuklu üzerinde orjinal olanı diil fakat Şifre Menusu gelmiyor yeni cıkan yazılımları yuklediğimde gene reset atmaya devam ediyor.
    Nedir Bunun Caresi? acaba

Cihazda "

info : 10.05.21-D2BC
    S/W: V02.00.07
    Loader:V2.1.9 v4

Yazıyor

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bluecr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kardeş suan bir yazılım yuklu üzerinde orjinal olanı diil fakat Şifre Menusu gelmiyor yeni cıkan yazılımları yuklediğimde gene reset atmaya devam ediyor.
    Nedir Bunun Caresi? acaba

Cihazda "

info : 10.05.21-D2BC
    S/W: V02.00.07
    Loader:V2.1.9 v4

Yazıyor
    Softcam dosyası yükleyin muhtemelen sorun giderilecektir...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsa hocam Softcam Hangisidir Onu bilmiyorum pek uzman diilim Bu konuda yardımcı olursanız sevincem

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İsa hocam Softcam Hangisidir Onu bilmiyorum pek uzman diilim Bu konuda yardımcı olursanız sevincem
    Beklemede kalınız vereceğim

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Hocam Softcam Bölümünden yukledim evet dediğiniz gibi tsk ederim *** Menusu geldi 07_10_2006_Softcam_D+ Bunu yukledim s.view Paketini acmadı fakat

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. indirin. içindeki keyloader ile Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri