Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: beko tv görüntü sorunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart beko tv görüntü sorunu

arkadaşlar ekran alttan üsten daralıyordu c145 söktüm yenisini taktım artık daralma olmuyor bu sefer skarta cihaz taktığımda algılamıyor bu konuda üstün biri

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tv den anlamam ama şu sorunların nedeni nedir biliyormusunuz 72 70 ekran tüplü tvlerde sorunun ağır olması ve şasesindedir yani kartı çıkardım nerdeyse her iki elimlede kaldırdım altan boşluk olunca yamuluyor ince kart zaten öyle olunca dirençler kısacası smdler hepsi kalkıyor bunların hepsi para tuzağı olmuştur kartı bölerek yerleştirebilirsin ama yok şyle olsaydı herkes yenisini almazdı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

binlerce direç sorun hangisinde çok zor baya zamanımı aldı bu beko 72 ekran tv skarttan görüntü gelmiyordu hallettim bu sefer başka bir sorun oldu görüntü yatay senkron sorunu oluştu gürüntü nasıl oluşur tvde sinyal anakartan ctr(tüp) kartına gönderir anakartan gelen sinyaller tüpte bu sinyalleri renkli görüntüye çevirir burda birşey var di*** ve yatay şekilde görüntü oluşmalı bendeki sorunu buldum galiba ıc 101 entegreyi değiştirmem lazım
    ben sadece recevierle uğraşırdım tvim bozulunca mecburen ben yapmalıyım ama kart butuk olunca binlerce smdler var multimetrede bişey yaramıyor arto arıza bulucu cihaz varmış osiloskop programını pcye kuruyorsun beslemesine veriyorsun kartın arızalı bölümünü hani nasıl dünya üzerindeki bir noktayı bulmak istiyorsun paralel ve meridyenleri kullanarak buluyorsun bu cahazda onun gibi birşey fiyatıda acayıp 1500 tl ve üzeri telefon kadarbe içini açsan bikaç direnç bikaç kondan satör ve çip ediyor enfazla otuz tl insanlığa bakın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri