Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: Nihat Özdemir'in yeni kulübü

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Soccerball Nihat Özdemir'in yeni kulübü

Spor Toto 3. Lig, 1. Grup takýmlarýndan Siirtspor'da Olaðanüstü Genel Kurul yapýldý.

Siirt Kültür Merkezi'nde gerçekleþtirilen ve tek liste halinde gidilen Genel Kurul seçiminde, kullanýlan 65 oyun tamamýný alan 10 kiþilik yönetim listesi seçildi.

Aralarýnda iþ adamlarý Ethem Sancak ve Fenerbahçeli eski yönetici Nihat Özdemir'in de bulunduðu Siirtspor'un yeni yönetim listesinde, Zekeriya Batgý, Abdurrahman Tetik, M. Ali Þengöz, Alican Özkoyuncu, Ayhan Özgen, Mesut Altunç, M. Nedim Tekin ve Remzi Yýldýrým yer aldý.

Seçimin ardýndan eski yönetim yeni yönetim kurulunu kutlayarak kendilerine her türlü desteði vermeye hazýr olduklarýný belirtti.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ilginç bir yönetim..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý MUTAF Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilginç bir yönetim..

usta; jet eksik bu da olsaydý eksik

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo Nihat Özdemir istifa etti!

Alýntý MUTAF Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ilginç bir yönetim..
    Fenerbahçeli Eski Yönetici Nihat Özdemir 5 gün önce seçildiði Siirtspor Yönetim Kurulu üyeliðinden istifa etti.

28.11.2012 tarihinde Siirtspor Kulübü'nün yaptýðý Olaðan Genel Kurul'da Yönetim Kurulu Üyeliði'ne seçilen Nihat Özdemir, yaptýðý yazýlý açýklamayla bu üyelikten istifa ettiðini açýkladý. Nihat Özdemir Siirtspor Yönetim Kurulu Baþkanlýðý'na gönderdiði dilekçeyle, 28.11.2012 tarihinde yapýlan Olaðan Genel Kurul'da yönetim kuruluna seçilmiþ olduðunu hatýrlatarak,

"Lüzumuna binaen yönetim kurulu üyeliðinden istifa ediyorum. Gereðini arz ve talep ederim" ifadesini kullandý.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri