Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Digitürkte Bayram Süprizi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Digitürkte Bayram Süprizi

DIGITURK üyeleri, Ramazan Bayramý öncesinde ve bayram süresince sinema ve dizi kanallarýný ücretsiz olarak izleyebilecekler…

DIGITURK’ün tüm üyeleri 20-25 Ekim tarihleri arasýnda, sinema kanallarýnda her akþam 28 film izleyebilmenin ayrýcalýðýný yaþayacak ve çifte bayram yapacaklar.

DIGITURK’ün üyelerine bayram hediyesi 20 Ekim Cuma 17.30’da baþlayacak ve 26 Ekim Perþembe gününe kadar sürecek. DIGITURK’ün üyeleri, hepsi birbirinden güzel sinema ve dizi kanallarý Retromax, MGM Movies, Hallmark Channel, MovieMax, MovieMax2, ShowTime, GoldMax, GoldMax2, DiziMax, ComedyMax’i evlerinin rahat ortamýnda izleyebilmenin keyfini çýkaracaklar…

Sinema ve dizi kanallarýný izleyebilen “Mega Süper Paket”, “Süper Paket” ve “Sinema Pakedi” üyeleri ise, sinema ve dizi kanallarýnýn açýk olduðu tarihler arasýnda Salon kanallarýndan istedikleri 1 filmi ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Eutelsat uydusundaki teknik arýza nedeniyle, DIGITURK kanallarýnýn yaný sýra yüzlerce Avrupa kanalý da, 9 Ekim Pazartesi günü yayýn yapamamýþtý. DIGITURK, hem kendisinden kaynaklanmayan bu yayýn kesintisini telafi etmek, hem de üyelerinin bayram sevinçlerine ortak olmak amacýyla tüm sinema ve dizi kanallarýný üyelerine armaðan ediyor.

Þimdiden iyi seyirler diliyor ve Ramazan Bayramýnýzý kutluyoruz…

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaþým için teþekkürler.kolaygelsin

FÝLYOS GAR ÞEFLÝÐÝ

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kendilerini affetmek için uygularlar bu uygulamayý. .geçen gun ***** skandalý ve bir gun kesinti olmuþtu uydularýnda o yüzdendir..

Yinede güzel kampanya
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben þehsen digiturkun son çýrpýnýþlarý diye adlandýrýyorum olayý
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    Ýþte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý CABBARÝ Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben þehsen digiturkun son çýrpýnýþlarý diye adlandýrýyorum olayý
    selametle..
    LÝg TV olmasa malesef batar
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

LÝg TV olmasa malesef batar aynen katýlýyorumbir de türksattakileride açýk verse ii olur aslýnda eþantiyon mahiyetinde

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri