Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 20 yıllık papaz Müslüman oldu ülke karıştı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

avrupada özgürlük vardı nerde Avrupa işine gelince özgür işte işine gelmedimi gaddar oluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kınık Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    avrupada özgürlük vardı nerde Avrupa işine gelince özgür işte işine gelmedimi gaddar oluyor
    Bulgaristan Avrupa degil. Degersiz, siradan bir ülke işte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı İNTİKAM64 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bulgaristan Avrupa degil. Degersiz, siradan bir ülke işte.
    doğru. ek olarak bulgaristanın safkan türk ırkı olduğunu biliyormuydunuz? eskiden...
    6 yüzyılda on ogurlar isminde bir türk boyu bulgar topraklarına yerleşmiş.
    tabi zamanla slavların içinde (ve çeşitli savaşlarla tabi ) önce dillerini kaybetmişler. sonra türklüklerini.
    zaten herşey dile bağlı. dil gidince istediğin kadar yırtın ben türküm, arapım, ingilizim diye... karşındaki "hani kardeşim farklı dilde konuşuyorsun?" deyiverir, gak guk olursun.
    dili kaybedince herşey gidi veriyor vesselam...yeri gelmişken söyleyelim.
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben de Macarların Türk kökenli olduğunu biliyordum:Batı Hunlarının ilk yerleşenlerinden.Bugünkü macarca ve türkçe arasında günlük kullanımda olan yüzü aşkın sözcük aynı anlamda kullanılıyor.Macar dil bilgini Kunoş yazdığı bir makalede bir çok sözcüğün ses ve anlam bakımından ne denli benzeş olduğunu açıklıyordu.Dahası bugün Latin kökenli tüm dillerde Macarların adıUngarn dır.Onlar kıta Avrupasının Hıristiyan Türkleridir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri