Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arasý

Konu: Kadýköy'de þok diyaloglar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Kadýköy'de þok diyaloglar!

Devre arasýna girilirken Hasan Ali, Korkmaz’a “Ne diyorsun” diye çýkýþtý. Ancak olay büyümeden Volkan ve Caner, takým arkadaþlarýný uzaklaþtýrdý

Mücadele sonrasýnda ise bir gerilim daha vardý. Caner’in “Geçmiþ olsun hocam” diyerek elini uzattýðý Bülent Korkmaz, F.Bahçeli oyuncunun elini sýkmadý. Caner’e, “Seninle sonra görüþeceðiz” diye baðýran Korkmaz, basýn toplantýsýnda bu konudaki soruya, “Sahada olan sahada kalýr” cevabýný verdi.

Ahmet Çakar ise canlý yayýnda Fenerbahçeli futbolcu Bekir Ýrtegün'e seslenerek, "Bekir bugün öpen adam, yarýn bir gün baþka bir þey de yapabilir." yorumu yaptý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fenerbahçeli taraftar Mustafa Gürsel açýklama yaptý.

Evli ve 2 çocuk babasý olan Mustafa Gürsel

Bu akþam yaþadýðým olay Bekir, Ahmet, Alex kim olsa fark etmez. Benim hayatýmda yaþadýðým üç olaydan bir tanesi o olay, biri Mrsic Efes’le final maçý son saniye basketinden sonra tribüne yanýma gelmesi, ikincisi Sivas maçýnda Alex ‘in gelip formasýný vermesi ve bu maç Bekir ‘in yanýma gelip o sevinci yaþamasý. Haklý olabilirsiniz buna kýzmýyorum ama o sevinci býrakýn da ben yaþayayým. Nerede öptüðüm, neresine sarýldýðým önemli deðil hiç, ben o sýrada neresine denk gelirse öperim. Hiç umrumda deðil, kafamý takmam, takýlmam da beni bilen biliyor, beni bilen kalsýn, gerisini istemem." dedi.

Ýyi bir Fenerbahçe taraftarý olan, çocuklarý ve eþiyle her maça giden Gürsel, Fenerbahçe sevgisini ise þu sözlerle ifade etti: "Fenerbahçe için her þeyi yaparým, Allah biliyor. Ben sadece seviyorum, Sadece Fenerbahçe’yi seviyorum."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri