Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Kadıköy'de şok diyaloglar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 Kadıköy'de şok diyaloglar!

Devre arasına girilirken Hasan Ali, Korkmaz’a “Ne diyorsun” diye çıkıştı. Ancak olay büyümeden Volkan ve Caner, takım arkadaşlarını uzaklaştırdı

Mücadele sonrasında ise bir gerilim daha vardı. Caner’in “Geçmiş olsun hocam” diyerek elini uzattığı Bülent Korkmaz, F.Bahçeli oyuncunun elini sıkmadı. Caner’e, “Seninle sonra görüşeceğiz” diye bağıran Korkmaz, basın toplantısında bu konudaki soruya, “Sahada olan sahada kalır” cevabını verdi.

Ahmet Çakar ise canlı yayında Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün'e seslenerek, "Bekir bugün öpen adam, yarın bir gün başka bir şey de yapabilir." yorumu yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fenerbahçeli taraftar Mustafa Gürsel açıklama yaptı.

Evli ve 2 çocuk babası olan Mustafa Gürsel

Bu akşam yaşadığım olay Bekir, Ahmet, Alex kim olsa fark etmez. Benim hayatımda yaşadığım üç olaydan bir tanesi o olay, biri Mrsic Efes’le final maçı son saniye basketinden sonra tribüne yanıma gelmesi, ikincisi Sivas maçında Alex ‘in gelip formasını vermesi ve bu maç Bekir ‘in yanıma gelip o sevinci yaşaması. Haklı olabilirsiniz buna kızmıyorum ama o sevinci bırakın da ben yaşayayım. Nerede öptüğüm, neresine sarıldığım önemli değil hiç, ben o sırada neresine denk gelirse öperim. Hiç umrumda değil, kafamı takmam, takılmam da beni bilen biliyor, beni bilen kalsın, gerisini istemem." dedi.

İyi bir Fenerbahçe taraftarı olan, çocukları ve eşiyle her maça giden Gürsel, Fenerbahçe sevgisini ise şu sözlerle ifade etti: "Fenerbahçe için her şeyi yaparım, Allah biliyor. Ben sadece seviyorum, Sadece Fenerbahçe’yi seviyorum."

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri