REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sunny D+ Tps Auto BİSS TVCABO Ok Yazilimlari 11 Ekİm..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sunny D+ Tps Auto BİSS TVCABO Ok Yazilimlari 11 Ekİm..!!

SUNNY TPS KESİNTİSİZ SÜPER AUTO OK D+ TVCABO BİSS OK YAPAN YENİ YAZILIMLAR HEPSİ DAHIL OK 11 EKİM YAZILIMLARI YAZILIMDAN ÖNCE KURU KAFA 219.4 ATIN...

YAZILIMLARI KUP 230 VE KUP 240 İLE YÜKLEYİN

YAZILIM YÜKLEDİKTEN SONRA KEYE RESET ATIN VE KANAL KİLİTİNİ AÇIN..

KANAL KİLİTİNİ AÇAMAYAN :sarı-mavi-yeşil-menü tuşlarına bas *** menüsü gelince sarı sonra ok tuşuna bastığında keyler resetleyin sonra cihazı arka anahtardan kapatın açın açılır

Tps (auto) Ok

Absat (Auto) Ok

D+ OK

TVCABO OK

Srg auto

TELSTAR OK

SİRUS OK

Bisss Ok LA LİGA - BELGESEL OK

yazilimlarda Fİxd Cw MenÜ VARDIR..!!

YAZILIMLAR 11 EKİM 08 30 DE DEGİŞTİ D+ TVCABO TPS AUTO OK BİSS OK EKLENDİSOFTCAM VEYA KKE DOSYASINA GEREK YOKTUR
    Konu Admin tarafından (17-10-2006 Saat 21:55 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekküler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy eline sağlık demek isterdim ama cihazın içine eti yazılım editli yazılımların hep sorun verdi depo dan alınanlarda da sorun var allahtan flaşh ları yazdım tekrardan cihazların allah aşkına ustadım şu yazılımları editledikten sonra biraz dikatli incelesen dahi sağlıklı olacak inşaallah yazılımları öncevermeden kontrol edelim ojndan sonra verelim siteye olmazmı ustad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler snopy usta

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vedud12 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    snopy eline sağlık demek isterdim ama cihazın içine eti yazılım editli yazılımların hep sorun verdi depo dan alınanlarda da sorun var allahtan flaşh ları yazdım tekrardan cihazların allah aşkına ustadım şu yazılımları editledikten sonra biraz dikatli incelesen dahi sağlıklı olacak inşaallah yazılımları öncevermeden kontrol edelim ojndan sonra verelim siteye olmazmı ustad
    ben depodan almadım ve onlar stream yazılımlarıdır bunlar farklı digiline menülü yazılımlar sunny yazılımları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

SNOPY bende ne BTM,nede fix'li yazilimda her hangi bir sorun yok gerek softcam ile gerekse KKE ile pekala nerden kaynaklandigin biliyormusun proplemin ? ben sôyleyim istersen.. sen yazilim editlerken bir yerlerde yanlislik yapip yazilimlarda hasar'a neden oluyorsun oysa kendi fixkledigim yazilimlarda hiç sorun yasamiyorum.Tabiki hasarsiz yazilimda gerek KAON gerek SUNNY Etabi elimde bulunan bir kaç H/W'li cihazlarda.yanlisi elestirmek dogruyu alki$lamak Maksatim.Eger dogru bilgi payla$mak ise ..
    sevgiler..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

snopy kardeş cihaz sapıttı 1030dcıaz yazılımından sonra

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RAMCO74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kuru kafa yükle sonra yazılımı at

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı RAMCO74 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende 1030 kullanıyorum şuan bu yazılım yüklü gayet iyi çalışıyor..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zalimfirari Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    SNOPY bende ne BTM,nede fix'li yazilimda her hangi bir sorun yok gerek softcam ile gerekse KKE ile pekala nerden kaynaklandigin biliyormusun proplemin ? ben sôyleyim istersen.. sen yazilim editlerken bir yerlerde yanlislik yapip yazilimlarda hasar'a neden oluyorsun oysa kendi fixkledigim yazilimlarda hiç sorun yasamiyorum.Tabiki hasarsiz yazilimda gerek KAON gerek SUNNY Etabi elimde bulunan bir kaç H/W'li cihazlarda.yanlisi elestirmek dogruyu alki$lamak Maksatim.Eger dogru bilgi payla$mak ise ..
    sevgiler..
    btmlerde kke veya softcamden sonra bazı sorunlar baş gösteriyor kanıtlandı kanıt istersen 9030 serileri editsizdir onlarda da kke veya softcamden sonra sorun yaşıyor bilmem anlatabildinmi?

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri