Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Cd Rom merceğini Kendimiz temizliyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cd Rom merceğini Kendimiz temizliyoruz

Cd Rom merceğini Kendimiz temizliyoruz
    Eğer artık cd rom'unuz ilk günkü performansından düşmeye başladıysa,cd leri okumakta zorluk çekiyorsa lensi pislenmiştir.Birçoğumuz lens temizleyici alıp temizlemişizdir.Artık buna gerek kalmayacak kendi cd romunuzu kendiniz temizleyeceksiniz.Nasıl mı?Başlayalım o zaman..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Hastamız şekilde görüldüğü gibi

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. İlk başta merceğini açmamız için kapağını açmamız şart bu nedenle sivir bir şeye ihtiyacımız var iğne v.b. gibi benim ilk elime toka geçti onu kullandım

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Tokayı öndeki küçük deliğe sokuyoruz.İyice ittirdikten sonra cd rom'un kapağının açıldığını göreceksiniz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Şekildeki görüntüyü elde ediyoruz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Ön kapağı çıkarıyoruz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ikinci kapağıda çıkartıyoruz

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. En son hali bu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ters çevirip vidaları sökelim

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. kapakları çıkaralım

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Cd rom malzemeleri bukadar

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. cd rom merceği bu

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. pamuğun üstüne biraz kolanya döküp merceği siliyoruz.Burada tavsiyem kolonyayı döktükten sonra iki-üç saniye bekleyin çok ıslak olmasın pamuğun üsü.İşlem tamam sonra parçaların hepsini takıp topluyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

vermiş oldugunuz emekleriniz için çok tesekkür ederiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

anlatım için teşekkürler.bilmeyenler için çok faydalı bir bilgi.eline sağlık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tabi arkadaşlar cd romu söküp takarken her parçanın yerine tam oturduğuna dikkat edin yoksa geri döünüşü olmayan problemlere yol açabilir. Özellikle mekanik aksama dokunmamaya dikkat edin merceğin alt kısmında küçük bir potansiyometre vardır ona hiç dokunmayın. Paylaşım için teşekkürler.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

reis kardeş sağol bilgiler için ama kolonya kesinlike kullanma içindeki materyallerden dolayı zamanla lensin üzerinde tabaka oluşturur. en güzel temizleme çözümü nemli pamuk!!!!! başka bişi kullanmayın arkadaşlar

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi ve Anlatım için Teşekkürler...!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi ve Paylaşım İçin Teşekkürler..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadas Kolanya Beyaz Bir Leke Birakir Bunun Yerİne Hİc Bİrsey Surmemek Daha İyİ Dİye Dusunuyorum Sadece Kulak Temİzleme CubuĞu Yeterlİ Olcaktir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kolanyanın içeriğinde pundra tozu vardır gözlük camları gibi mercek gibi şeylerin temizlenmesinde kolanya uygun değildir biraz aseton yada etil alkol işnizi prof bir şekilde halleder fakat damlatıp biraz kurutup öyle şakur şukur değil haaa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hocam bizim müzik setinin cd'okuyucu kafası çalışmıyor acaba onun içinde bir formül varmı bazı sitelerde cd'nin arkasına sirke sürüp oynatmaya çalıştır diyorlar denemedim ama sizce nekadar faydası olur acaba sizin fikirlerinizi ve bilgilerinizi bekliyorum_!..)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri