Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Harddisk sorunları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Harddisk sorunları

Arkadaşlar samsung 120 GB harddiskim elektrik gelip gitmesi sonucu mavi ekran hatası veriyor. ve vindowsun kullanımını da durdurdu. mavi ekran sürekli ekranda kaldı...en son ekranda cihazınızın parçalarını yeniden birleştitirin, virüs taraması yaptırın, CHKDSK/F yaptırın v.s. yazılar çıktı. harddisk ölmüşmüdür yoksa kullanılabilir mi? ne yapmama lazım, 2. bir harddisk taktık onunla bilgisayar çalışyor ama o 60 lık. ilkini kurtarıp tekrara windows2la kullanabilir miyim?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar öncelikle herkese slm ve kolay gelsin benim sorunum şu : benim hdd yi 2 bölüme ayırmıştım c ve d. d sürücüsünde 40. gb yakın dosya bulunuyodu (resim video prog. vb.) dün pc mi açtım ve d sürücüsünün açılmadıgını gördüm raw sistem diye gorunuyodu (fat 32 ve ntfs değildi) kullandıgım zaman fat 32 idi. bende prog.kurtarmayı denedim easyrecovey ile prog. çalıştıgı esnada elektirik gitti ve pc reset aldı açtıgımda d sürücüsün açıldıgını ama farklı bi yazı formatına donuştugunu gordum dosyaları açmak istediğim zaman da hata veriyodu (dosya adı, dizin adı veya birim etiketi soz dilimi hatalı) bi daha dosya kurtarmayı denedim d yi kompile tarıyo içindeki dosyalarıda goruyo ama başka bi hdd ye kopyalayamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim ilginiz için şimdiden tşkr ler ([email protected])
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri