Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: kendimi arıyorum

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uğur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ben bu forumu anlayamadım konu içine konu acıyosunuz olmazkı kardesım boyle
    :49: :49: :49:
    kimsenin konu içine konu açtığı yok..! arkadaş sizin verdiğiniz konuya yazmış, kimsenin yazmasını istemiyorsanız açmazsınız konu olur biter..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu konu sadece bir örnektir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uğur Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen kendini kaybetmişsin...kendini bulabilmen için bilgi verdik...yok ben kendimi kendim bulurum diyorsan o senin bileceğin iş...yazılıp çizilmesini istemiyorsan yanlış yerdesin...burası bir forum...herkesin kurallar çerçevesinde yazıp çizmeye hakkı vardır...ve bu niyettte olduğunu bilseydim zaten bu konuya yazmayı bırak bakmazdım bile...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen kendini kaybetmişsin...kendini bulabilmen için bilgi verdik...yok ben kendimi kendim bulurum diyorsan o senin bileceğin iş...yazılıp çizilmesini istemiyorsan yanlış yerdesin...burası bir forum...herkesin kurallar çerçevesinde yazıp çizmeye hakkı vardır...ve bu niyettte olduğunu bilseydim zaten bu konuya yazmayı bırak bakmazdım bile...
    bilgiler için teşekkürler üstad :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konuna cevap verilmesse konunu bi anlamı olmaz sen yazarsın 50 kişi de oraya bişiler yazacak kurallar dahilinde saygılarla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar tek tek herkesden özür diliyorum anlamsız yazılar yazmışım herkese kolay gelsin

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri