REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Türkiye Eurovision'da yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Türkiye Eurovision'da yok

Açıklama TRT Genel Müdürlüğü'nden geldi.

Açıklamada, Mayıs 2013'te İsveç'in Malmö kentinde düzenlenecek Eurovision 2013 Şarkı Yarışması'na Türkiye'nin katılmayacağı bildirlidi.

Bugün Bosna-Hersek de 'maddi nedenlerden' dolayı Eurovision'a katılmayacağını açıkladı.

Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Portekiz ve Polonya da daha önce 2013 Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmayacağını duyurmuştu.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F1 yok Eurovision yok o yok bu yok, isabet olmuş. En azından abuk sabuk birini gönderemeyeceğiz.
    Konu muslum-baba tarafından (14-12-2012 Saat 20:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Doğru karar.Gerçekten Eurovision müzik yarışmasından çıkmıştı.Körler sağırlar birbirini ağırlar gibi komşu yarışması olmuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Katılsa ne olacaktıki. bir kaç şarkıcımız hariç erovizyonda bizi temsil etmeye çalışan şanatçıcıklar bizi rezil etmişti zaten. isim vermeye gerek yok onlar kendilerini biliyor zaten ben şahsen hiç üzülmedim utanacağıza çıkmıyalım daha iii... heheeeee
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Destekliyorum. Bu sacma sapan organizasyona katilsak ne olur katilmasak ne olur. Zaten son yillarda aptal aptal müziklerle katiliyorduk.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuya eleştirel yaklaşan arkadaşlara katılıyorum;bu organizasyon gerçek bir müzik yarışmasının ötesine taşınmıştı.Yarışan eserlerin müzikalitesinden ziyade tam bir tarafgirlik eğemen olmuştu.Bunların hepsi doğru tesbitler...Ama katılmama fikrine katılmıyorum:Zira her şeye karşın bu bir uluslar arası organizasyon.Kazanmasak bile tüm Avrupalıya kendimizi aracısız tanıttığımız devasa bir reklam organizasyonu.Bu gösteride Türkiyenin ve Türklerin doğal güzellikleri ve insan potansiyeli,Türk insanını yetenekleri ve müzik zevki,hepsinden önemlisi yine Türk insanının kendisini bir avrupalıdan daha aşağıda görmemesi gibi moral değerlerde vardır.Biz Bosna-Hersek miyiz ki,3-5 bin dolar masraf için katılma fikrinden vaz geçelim? Bilmediğimiz başka bir neden varsa,bunu da öğrenmek her vatandaşın hakkıdır.

[COLOR="Red"]Ben ülkemin bu yarışmaya katılmasını istiyorum!...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri