REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Bana Göre Dogru degil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bana Göre Dogru degil

Evet Beyler,Bana göre ,acilan konularin kilitlenmesi dogru degil.

Nedeni mi ?

Bir üye bir yazi yaziyor.Karakol amiri ( Benzetme ) Belli bir seviyeye gelince Basiyor kilidi.

Bence bu uygulamalar degismeli.

Ne zaman saygi ,seviye,adab-i muaseret kurallari cignenir.Kim cigniyorsa o cezalandirilsin.

Konu hosuna gidinler latife seviyesinde ,birbirlerini kirmadan ,adab-i muaseret kurallarina uygun yazanlar devam etsin.

Bu benim fikrim.Karsi görüsü olanlarda yazsin ,olaki bizim görüsümüz yetersiz olabilir.

Burasi sanal alem kimse kimseye silah cekecek hali yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bağzı konular vardır sizin dediğiniz gibi belli bir seviyeye geliyor ve biz görevli arkadaşlar dikkat etmessek üyeler karşılıklı laf atışmaya hakarete vs maruz kalabiliyor. Biz görevli kişiler olarak bunun gibi olayların olmaması için önceden önlem alarak gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Bunun en iyi tarafı konu kilitlemek.

Mesela siz bir konu içinde yazı yazdınız ve başka bir kişi sizi iğneliyecek türden mesaj yazdı diyelim. Bu kez siz ona iğneleme tarzında bir yazı yazacaksınız ve bu konuyuda biz görmedik farzedelim. Konu iyice sakız gibi uzayacak ve siz dayanamayıp küfürü basacaksınız bu kez oda size basacak ne olacak hem siz hemde bu laf atışlarına katılan üyeler süresiz banlanacak.

Üyelik tarihiniz 22,07,2006.... Biz konuyu oysaki zamanında görüp kilitlesek hem sizin gibi bir eski üyemizi atmak zorunda kalmayız hemde konu daha fazla uzamaması için konuyu kapatmış oluruz. Ben x sitede bi konu gördüm ve üyeler birbirine sallamış bunu yöneticilerde görmeyince karşılıklı küfüre dönmüş bu iş. Ondan dolayı bizler konu kilitleme veya silme işlemi yapıyoruz.

Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

forumumuzda ne siz nede başkası yada biz görevli arkadaşlar kendi başımıza hareket etmiyoruz. Forum kuralları aşağıdadır lütfen bir daha okumanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca forum kuralları hariç anayasının ve sorumlu kurumlarında koyduğu kurallar neticesınde bu uygulamalar gerekli. Size gereksiz yada yanlış gelebilen uygulamalar olabilir ama bu konuda bize guvenmelisiniz. Forumda yazılabilecek yanlış bilgiler forumun kapanmasına hakkımızda çeşitli davalara kadar gidebiliyor. Yazmak herkez için çok kolay ama o yazıldı sonra silindi gitti demeyle bitmiyor.

Dediğim gibi forum kuralllarında herşey acık net ve bu konu tartışmaya kesinlikle kapalıdır.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri