REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: Kışlada artan intihar sayısı ürkütüyor!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon9 Kışlada artan intihar sayısı ürkütüyor!

İnsan Hakları İnceleme Komisyonu kışlalara gitti ortaya çıkan intihar sayısı üyeleri korkuttu.

Kışladaki intihar raporu tüyler ürpertiyor! Meclis İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, TSK ile ilgili hazırladığı raporda intiharların, şehit sayısını geçtiği belirledi. Komisyon Başkanı Ayhan Sefer Üstün, son 10 yılda artan intihar sayısını "kabul edilemez" olarak nitelendirdi.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

15 ay geçmeyi bilmiyor. Zaten yeni nesil iyice bunalımda. Arkada sevgili bırakıpta gelenler iyice kafayı yiyor. Sonuç bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben askerdeyken eski belgeleri düzenlerken komutanla bi dosya dikkatimi çekmişti. İntihar eden askerlerin dosyasıydı. O askerlere ait 3 tane fotoğraf ve intihar nedenleri vardı. Hatta intihar eden askerin birinin intihar sebebide inanmıyacaksınız ama cinsel organı küçükmüş diye intihar etmiş. Düşünün ne gibi saçma bi nedenlerden intihar edenler var. Komutanım fazla baktırmadıydı o dosyaya. Çünkü normal askerlerin o dosyaya bakması yasakmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

askerde intihar etmemek elde değilki başta komutanlar çok şerefsiz askeri sevmeyenleri çok elinden gelen eziyeti yapıyolar nasılsa rütbeli benim diyo
    İmza alanında Kurallara Uymanız Tavsiye edilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimse zora gelemiyor hayat mücadeledir zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    askerde intihar etmemek elde değilki başta komutanlar çok şerefsiz askeri sevmeyenleri çok elinden gelen eziyeti yapıyolar nasılsa rütbeli benim diyo
    Onu en çok uzman çavuşlar yapıyor. Mesela bizim bölüktede bitane vardı uzman çavuş sanki küçük dağları o yaratmış edasındaydı. Gerçi bana bişe diyemiyodu. Ondan kat kat rütbeli tanıdığım vardı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uzmanuyducu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu tür olaylar doğuda olmuyor nedense batı tarafında oluyor...doğuda çünkü gt. korkusu var bir uzman çavuş ere yanlış yapsa dagda pkk avında ilk önçe uzman çavuşu vurur neden yanlış yaptı diye....yalan ne söyleyim ben askerden ve polisten nefret ediyorum.....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri