REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: arçelik 550dcı kırmızı ışıkta kalıyor?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arçelik 550dcı kırmızı ışıkta kalıyor?

Merhaba saygı değer arkadaşlar şimdi bana bir arçelik 550dcı cihaz geldi sahibi cihazın kapanıp açıldığını söyledi bana şimdi ben denedim cihaz kırmızı ışıkta standbyda kalmış ne ön panel tuşundan nede kumandadan açmıyor besleme voltajları çıkıyor ama besleme devresi üzerinde nereden ne kadar voltaj çıkması gerektiyini yazmıyor ben yine size voltajları yazıyım cihazın ön paneli bana bakar durumda iken voltajlar bunlar
    1 kırmızı kablo 14.71 voltaj
    2 14.71 voltaj
    3 0 voltaj
    4 5.15 voltaj
    5 5.15 voltaj
    6 0 voltaj
    7 7.01 voltaj
    8 0 voltaj
    9 3.26 voltaj
    10 3.26 voltaj
    Arkadaşlar cihazın besleme voltajları bunlar bide dikkatimi çeken bişey oldu onuda size iletiyim arkadaşlar LNB girişi karşısında içerde devrenin içinde yarım kesik 3 adet condensetör var onlar belli bir şekilde birazcık şişmiş durumudalar onlarda yaparmı acaba bahsettiyim bu 3 adet condensetör devre piline benziyorlar evet arkadaşlar bana ne yapmamı önerirsiniz cihazı tekrar geri gelmiyecek bir şekilde tamir etme imkanımız varmı yokmu varsa yapıyım yoksada sahibine diyimde en azından müşterime karşı ayıp olmasın cihazın tamirden sonra tekara aynı sorundan bana geri gelemesi kanımca ii olmıyacak bana ne önerirsiniz
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şişmiş gibi görünüyor dediğiniz kondansatörleri değiştirin beslemedeki kondansatörleride kontrol edin beslemeden çıkan soketin beslemeye bağlı olduğu ve boarda bağlı olduğu kısımların lehimlerinide yenileyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ilgi alakan için çok teşekkür ediyorum saygı değer arkadaşım yazdıklarını deneyip sonucu mutlaka yazacam saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihaz oldu arkadaşım çok saol ayrdımların için sonsuz teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    LEBEN ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cihaz oldu arkadaşım çok saol ayrdımların için sonsuz teşekkürler saygılarımla aliharbiye
    aynı cihazdan bende de var kırmızı ışıkta kalıyor hangi kondanstörleri deyiştiniz bilgi verirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

rica ederim önemli değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliharbiye Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Merhaba saygı değer arkadaşlar şimdi bana bir arçelik 550dcı cihaz geldi sahibi cihazın kapanıp açıldığını söyledi bana şimdi ben denedim cihaz kırmızı ışıkta standbyda kalmış ne ön panel tuşundan nede kumandadan açmıyor besleme voltajları çıkıyor ama besleme devresi üzerinde nereden ne kadar voltaj çıkması gerektiyini yazmıyor ben yine size voltajları yazıyım cihazın ön paneli bana bakar durumda iken voltajlar bunlar
    1 kırmızı kablo 14.71 voltaj
    2 14.71 voltaj
    3 0 voltaj
    4 5.15 voltaj
    5 5.15 voltaj
    6 0 voltaj
    7 7.01 voltaj
    8 0 voltaj
    9 3.26 voltaj
    10 3.26 voltaj
    Arkadaşlar cihazın besleme voltajları bunlar bide dikkatimi çeken bişey oldu onuda size iletiyim arkadaşlar LNB girişi karşısında içerde devrenin içinde yarım kesik 3 adet condensetör var onlar belli bir şekilde birazcık şişmiş durumudalar onlarda yaparmı acaba bahsettiyim bu 3 adet condensetör devre piline benziyorlar evet arkadaşlar bana ne yapmamı önerirsiniz cihazı tekrar geri gelmiyecek bir şekilde tamir etme imkanımız varmı yokmu varsa yapıyım yoksada sahibine diyimde en azından müşterime karşı ayıp olmasın cihazın tamirden sonra tekara aynı sorundan bana geri gelemesi kanımca ii olmıyacak bana ne önerirsiniz
    yazılım denedinizmi herkese hayırlı çalışmalar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 selam

herkese hayırlı günler bol ve helal kazançlar diliyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri