REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/6 İlkİlk 123456
59 sonuçtan 51 ile 59 arası

Konu: İtiraf Ediyoruz Lütfen Herkes Okusun!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar pazar araştırması yapıp başlasaydınız bu işe...koyun,keçi ve büyük baş hayvanları kaçıracaksınız ama daha kurban bayramına çok var...tutup tükkanın orta yerinde bakmakta olmaz...hem bunun samandı yem parasıydı derken daha zararlı çıkmyasınız bu işten...bir de bunlara çoban falan tutmanız gerekir...bana kalırsa yol yakınken vaz geçin bu işten...para kazanılmaz...batarsınız...birde ortak sayısı çok...1 hayvan çal 3-4 ortakla bölüş valla para kazanamazsınız...milletin hayvanlarını beslemeniz yanınıza karr kalır...
    ne kadar çok büyükbaş+ne kadar az ortak=çok para kazanma
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne kadar çok büyükbaş+ne kadar az ortak=çok para kazanma
    Ben senin girdiğin işe girmem hep sakat plan yaparsın kesin yakalanırsınız amman sizde dikkat edin :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı COEMAR Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Ben senin girdiğin işe girmem hep sakat plan yaparsın kesin yakalanırsınız amman sizde dikkat edin :00000004:
    benim gibi ticaret erbabına denilecek lafmı bu
    ben yıllarımı bu tarz sahtekarlık işlerine şeyy pardon akıllı uslu ticaret yontemlerine verdim!!
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim gibi ticaret erbabına denilecek lafmı bu
    ben yıllarımı bu tarz sahtekarlık işlerine şeyy pardon akıllı uslu ticaret yontemlerine verdim!!
    yok abi be kalsın almayım alanada mani olamayayım ben sen kimle girersen gir ticaret micaret senin yanından sahte olarak geçmiş baksana bak uyarmadı demeyin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahirette kendini kurtaracak bi eser arıyorsan avcunu yalarsın boşu boşuna itiraf etme ve imzanıda değiş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ahirette kendini kurtaracak bi eser arıyorsan avcunu yalarsın boşu boşuna itiraf etme ve imzanıda değiş
    imzamla gurur duyuyorum ve duyacagım
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya bu cuk diye oturdu eline sağlık mehmet ya cabbari işin zor valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

imzamla gurur duyuyorum ve duyacagım
    bende bu resimle gurur duyuyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bu resimle gurur duyuyorum
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    onu alpere soracaksın biz ortaklık yaptık yani şahsi bir davranış değil
    İşte Davet Linkin!!

Sayfa 6/6 İlkİlk 123456

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri