REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/6 123456 SonSon
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İtiraf Ediyoruz Lütfen Herkes Okusun!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İtiraf Ediyoruz Lütfen Herkes Okusun!!!

Geçen kurban bayramıydı alperyılmaz ve ben kurbanlık alacak para bulamayınca çalmaya karar verdik ödünç olarak tikerin dedesinin motorsikletini almıştık benzini bitince koyun ve alper önde, ben ve alper'in emmisinin oğlu MUHıTTıNLE beraber arkadan kaktırmak zorunda kalmıştık itiraf ediyoruz o kurbanlıgı biz çaldık..
    Tiker admin olunca koyun hırsizlığını bıraktı Alperde arasıra benimle beraber hobi olsun diye yolda sokakta kedi köpek çalıyoruz sabaha dogru yerine bırakıyoruz
    :28: :28: :28: :28: :28: :28: :28: :28: :28:
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi allah iyiliğini versin vallahi kahkahalara boguldum dükkanın önun den gecenler beni deli zannetmiştir heralde tek başıma gülen bir adam vallahi sen alemsin sen den korkulur

abi karnıma agrılar girdi yahu

herşey ortada bana diyecek birşey kalmamiş nasıl savunsak kendimizi bilemiyorum biraz düşünmem lazım:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:49: Hocam bizim koyunda gittiydi bi tarihte !!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gebreci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    :49: Hocam bizim koyunda gittiydi bi tarihte !!!

inan bizimle alakası yol onu nakkuş ablayasoracaksın..
    o zamanlar vakkus enişteden habersiz hobi olsun diye oda hayvan kaçakçılığı falan yapıyordu:00000001:

ama satmıyordu hayvanları egitip sirk kurmak istiyordu ama baktı olmayacak vazgeçti bu huylarından
    İşte Davet Linkin!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    inan bizimle alakası yol onu nakkuş ablayasoracaksın..
    o zamanlar vakkus enişteden habersiz hobi olsun diye oda hayvan kaçakçılığı falan yapıyordu:00000001:

ama satmıyordu hayvanları egitip sirk kurmak istiyordu ama baktı olmayacak vazgeçti bu huylarından
    arkadaşın kaybettiği küçük başsa hiç işimiz olmaz, biz büyük baş hayvanlarla ilgileniyoruz :00000004: ayrıca bizimkine hayvan kaçakçılığı diyemeyiz ipini koparıp kaçan boğaları vakkusla birlikte zabıta görünümünde yakalayıp doğru kamyona :00000004:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Nakkus Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşın kaybettiği küçük başsa hiç işimiz olmaz, biz büyük baş hayvanlarla ilgileniyoruz :00000004: ayrıca bizimkine hayvan kaçakçılığı diyemeyiz ipini koparıp kaçan boğaları vakkusla birlikte zabıta görünümünde yakalayıp doğru kamyona :00000004:

hatta bir ara vakkus anişte senin ona dogum gününde aldıgın kırmızı gömleğini giymişti ve siz dayanamayıp yine boga avına çıkmıştınınz bir tanesi vakkus enişlteyi öyle görünce ipini koparıp saldırmıştı vakkus enişte o senenin en iyi koşu derecesini yapıp büyükşehir belediyesinden madalya almıştı hatırlıyorum
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gülme dostum gülme deli sanacaklar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işte nakkuş ablanın sirk kurma hayalerinden bazı kareleri..
    bir ara çok ugraştı ama olmadı maalesef

bu resimdekiler muhtarın kızı emine ile serpil ablanın torunu nermin nakkuş abla kızları kandırmıştı sirk kurup para kazanacagız diye atlatıp duruyordu
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Geçen kurban bayramıydı alperyılmaz ve ben kurbanlık alacak para bulamayınca çalmaya karar verdik ödünç olarak tikerin dedesinin motorsikletini almıştık benzini bitince koyun ve alper önde, ben ve alper'in emmisinin oğlu MUHıTTıNLE beraber arkadan kaktırmak zorunda kalmıştık itiraf ediyoruz o kurbanlıgı biz çaldık..
    Tiker admin olunca koyun hırsizlığını bıraktı Alperde arasıra benimle beraber hobi olsun diye yolda sokakta kedi köpek çalıyoruz sabaha dogru yerine bırakıyoruz
    :28: :28: :28: :28: :28: :28: :28: :28: :28:
    bu itirafınızı forum ile paylaştığınız için teşekkürler :28:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi hep sormak istemiştim fakat şimdi sorayım dedim abi bana senin için calarken hep iri yarı diri duranları calardık sıra bana gelince hep cılız zayıf küçük ve hafif olanları secerdin sen neden?:49:

Sayfa 1/6 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri