Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
59 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İtiraf Ediyoruz Lütfen Herkes Okusun!!!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

abi hep sormak istemiştim fakat şimdi sorayım dedim abi bana senin için calarken hep iri yarı diri duranları calardık sıra bana gelince hep cılız zayıf küçük ve hafif olanları secerdin sen neden?:49:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    abi hep sormak istemiştim fakat şimdi sorayım dedim abi bana senin için calarken hep iri yarı diri duranları calardık sıra bana gelince hep cılız zayıf küçük ve hafif olanları secerdin sen neden?:49:
    Tühhh bee bu günleridemi görecektik...iyikin forumu bıraktık hırrhızlık bile yapmaya başlamışsın...sana hiç yakıştıramadım...hiç bir şey öğretememişim...bak evladım,kardeşim boş ver koyunu sıpayı hırrhızlık yapacaksan böyük hırrhızlık yap ...yap kii beyefendi olursun o zaman...soruna cevap veremiyecem galiba Cabbari seni kekliyormu ne...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TARANTİNO Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tühhh bee bu günleridemi görecektik...iyikin forumu bıraktık hırrhızlık bile yapmaya başlamışsın...sana hiç yakıştıramadım...hiç bir şey öğretememişim...bak evladım,kardeşim boş ver koyunu sıpayı hırrhızlık yapacaksan böyük hırrhızlık yap ...yap kii beyefendi olursun o zaman...soruna cevap veremiyecem galiba Cabbari seni kekliyormu ne...
    lütfen tarantino ortalığı germe..
    zamanında senide gördük senide keşfetmiştik..

bu ortadaki sensin sagındaki nurseli solundakide idiz yanılıyormuyum tinı konuşturma şimdi beni
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperyılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende soruma cevap istiyorum abiş ya :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende soruma cevap istiyorum abiş ya :49:
    şimdis evgili alperim bak dinle..
    biz bunları çalarken neye dikkat ediyorduk kişinin kaldırabilecegi kaçırabilecegi kadar yüke ben geçen sene 2 danayı kucaklayıp kaçırmıştım sen bir keçiyi arabaya zor götürdün eee ben sana sana ansıl vereyim şimdi kocaman hayvanı altında falan kalırsızn mazallah
    selametle..
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri