haluktga...kalemi güzel oynatıyorsun ama bu forumda çaktı seni nasıl biri olduğunu...
sen zamanında burada kuran ayetleri paylaşıyorum diye;
-namaza 3 rekat dedin,
-miraç mucizesine hikaye dedin,
-zekat konusunda "anaya babaya verilir" dedin
-saidi nursinin kitaplarına "kurana şirktir" dedin,
-camide kılınan namazlara "gösteriş" dedin. "aslında allah bizlere camide kılın demedi" dedin.
-işine gelen hadisleri yazılarında kullanıp işine gelmeyen hadislere (ki bunlar buharide olanlar) uydurma dedin.
-zekeriya ile yaşar nurinin dediklerini dedin demediklerini demedin.
şimdide bazı forumlardan atılıyorum diye yırtınıyorsun...
"insanları düşünmelerine vesile oluyorum halbuki" diyorsun... eee şimdide sen biraz düşün bakalım acaba neden forumlardan atılıyorsun....?
aslında bu sana ilahi bir ikaz olabilirmi? yüce yaradan kendi peygamberine uymayan birine formlardaki admin veya diğer yöneticileri musallat etmiş olabilirmi? benim gibi cahil birilerini kendisine cevap yetiştirmek için makina karşısına oturtmuş olabilirmi? allahın işi işte bilinmez...ama ne demiş büyüklerimiz;"görelim mevlam neyler,neylerse güzel eyler..."
birde işin güzel yanından bak, bu uyarıları zamane şartlarına göre sıralamak istedim az önce... şayet 1200-1300 yıllarda yaşasa idik ve sana bir uyarı gönderilmesi gerekse idi, (sana derken mesela diyorum üzerine alınma tabi) o zamanda böyle sorulara ikaz olarak yaa büyük kaynar kazanlar, yada ucu sivri çam ağacından yağlı kazıklar (ki balkanlar tarafında isen hele romanya civarında kesin kazık olurdu) la karşılaşabilirdin.
tarih seversen (ben bayılırım) 11-12 yy da yaşamış olduğunu düşün. bu tip paylaşımlarla gelebilecek ikazları düşün....allahın peygamberini saf dışı etmekle hadisleri önemsiz kılmakla aslında neler yaptığını sağlam bir düşün... kazan ve kazıkları düşünme. onlar 8-9 asır önce de kaldı...
hadi bakalım adam akıllı düşün sonra tekrar konuşuruz... ayrıca yeri gelmişken söyleyeyim, yazdıklarına bu kadar tahammül eden bir forum daha varmı acaba? buda forum ve üyelerin geniş yürekliliğindendir. kıymetini bilmeli.

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri