Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türksat Uydusunda Şifresiz HD Yayın Yapan Kanalların Listesi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi için tşkler ismail abicim.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Baldemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aslında çok basit kullandığınız uydu cihazınızın markasına göre Biss k.ey girilerek çözülüyor

Gooogleye yazarak bulabilirsiniz yada bu adresten araştırın.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Teşekkür ederim ilginiz için.

Ben korax uydu kullanıyorum, yanlız hd değil, ancak yeni bir lg tv aldım, uydu içinde ama trthd ve ntspor şifrelediği zaman şifreyi girecek yer yok, koymamışlar sanıyorum.

Ben de hd bir harici uydu alıp takmayı düşünüyordum, trthd çözülmüyorsa boşuna almayım diye sormuştum.

Bu arada listede cnntürkhd, kanaldhd gibi kanal isimleri de gzüküyor ama hep şifreli, bunlar ücretli sanıyorum???

Kullanıcı Bilgi Menüsü

"Ben güzele güzel demem,Güzel benim olmayınca
    Sarılıp koynuna girmem,Gel deyip te gelmeyince!.."Karacaoğlan söylemi bizlerin içine işlemiş gibi...
    Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    izleyemediğim kanala kanal demem ben...onlarca hd yayın olsa ne yazar izleyebildiğimiz 6 tane...gerisi kalan hep şifreli..yani bana göre olmayan kanal yani çöp kanal

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dolar işareti olan kanal bir hiçtir hd olsa ne olur sd md olsa ne olur izleyemedikten sonra boş iş

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kanaltürk HD yayına geçebilir..

Geçenlerde eklenen çift dil seçeneği 9 Mayıs'ta başlayacak yabancı diziyle beraber aktif olacak.

Ayrıca yabancı diziler ve filmler çift dil seçeneği ile izlenecek.

Haziran ayında geniş ekran formatı ve HD yayın Turksat 4A'nın devreye girmesiyle aktif olacak.

Kanal Türk'ten aldığım bilgiler bu yönde.

yasamx üstatdan alıntıdır..
    Konu bayram tv tarafından (30-04-2014 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülkemizdeki kapitalizm,3-5 b*ktan kanalı hd ye çevirip,akşam evine nasıl ekmek götüreceğini kara kara düşünen gariban vatandaşın cebindeki paraya göz dikecek kadar azgınlaşmış durumda.sittin sene geçse de,bu hd kanalların aboneliği aylık 1 tl olsa da üye olmayacağım işte..!
    Konu CCW tarafından (11-07-2014 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar, temmuz yapılması planlanan uydu geçişlerinde yeni gelecek olan hd kanallardan hiç söz edilmiyor bu geçişte. Yeni HD kanalların akıbeti nedir acaba bilen var mı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kuraffb Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar, temmuz yapılması planlanan uydu geçişlerinde yeni gelecek olan hd kanallardan hiç söz edilmiyor bu geçişte. Yeni HD kanalların akıbeti nedir acaba bilen var mı?
    forumda konuları dikkatli okur vede bakarsan cevabı var

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

burada cevabı hd kanallar

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri