bilgi için tşkler ismail abicim.....
 Teşekkur:  0
 Teşekkur:  0

bilgi için tşkler ismail abicim.....

Teşekkür ederim ilginiz için.
Ben korax uydu kullanıyorum, yanlız hd değil, ancak yeni bir lg tv aldım, uydu içinde ama trthd ve ntspor şifrelediği zaman şifreyi girecek yer yok, koymamışlar sanıyorum.
Ben de hd bir harici uydu alıp takmayı düşünüyordum, trthd çözülmüyorsa boşuna almayım diye sormuştum.
Bu arada listede cnntürkhd, kanaldhd gibi kanal isimleri de gzüküyor ama hep şifreli, bunlar ücretli sanıyorum???

dolar işareti olan kanal bir hiçtir hd olsa ne olur sd md olsa ne olur izleyemedikten sonra boş iş
 kanaltürk HD yayına geçebilir..
 kanaltürk HD yayına geçebilir..
				Geçenlerde eklenen çift dil seçeneği 9 Mayıs'ta başlayacak yabancı diziyle beraber aktif olacak.
Ayrıca yabancı diziler ve filmler çift dil seçeneği ile izlenecek.
Haziran ayında geniş ekran formatı ve HD yayın Turksat 4A'nın devreye girmesiyle aktif olacak.
Kanal Türk'ten aldığım bilgiler bu yönde.
yasamx üstatdan alıntıdır..
Konu bayram tv tarafından (30-04-2014 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.

Teşekkürler

ülkemizdeki kapitalizm,3-5 b*ktan kanalı hd ye çevirip,akşam evine nasıl ekmek götüreceğini kara kara düşünen gariban vatandaşın cebindeki paraya göz dikecek kadar azgınlaşmış durumda.sittin sene geçse de,bu hd kanalların aboneliği aylık 1 tl olsa da üye olmayacağım işte..!
Konu CCW tarafından (11-07-2014 Saat 19:09 ) değiştirilmiştir.

arkadaşlar, temmuz yapılması planlanan uydu geçişlerinde yeni gelecek olan hd kanallardan hiç söz edilmiyor bu geçişte. Yeni HD kanalların akıbeti nedir acaba bilen var mı?
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri