cok kisiden bu K3 adli kartin tum sifreleri cozuyor diye duyuyorum hatta C+ leride su anda satanlar var ve 100 euro istiyor bunun hakikati varmi ve bu sistem nasil calisiyor diye bilgi verirmisiniz.:49: saygilar
cok kisiden bu K3 adli kartin tum sifreleri cozuyor diye duyuyorum hatta C+ leride su anda satanlar var ve 100 euro istiyor bunun hakikati varmi ve bu sistem nasil calisiyor diye bilgi verirmisiniz.:49: saygilar
evet arkadaşım bende öyle bişeyler duydum ama bir bilğim yok
evet, canal +'leri çözuyor ama yakinda bir kaç haftaya kalmaz bu k3 olan dosyalari veremiyeçekler nedeni canal+ france yeni bir nano ya geçiyor ve bu yeni nano sizin her hafta veya her ay yükediniz dosyanin içinde degil'de yeni çikaçak olan k3 yeni versionun içinde olaçak yani demek oluyorki yeni bir kart gûn isina çikaçak saki bu karti almayin tabii bu benim görusum...
Hatirlatiyorum : TPS ile canal + ortaklasiyorlar, Canal + yeni nano'ya giriyor (yakinda),ve TPS'de aynen Canal + france gibide bundan 5 yil önçe viacces 1'den Thales sifresine girmisti yani sifre üzerine sifre bunu simdii TPS planliyor bunda yakinda...
tesekkurler nispet
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri